RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ville tilbake på toppnivå

Sist oppdatert:
- Tiden var inne for å spille på et høyere nivå igjen, sier John Carew etter overgangen til Lyon.

Carew ble klar for Frankrikes beste klubb søndag, men på grunn av knallharde forhandlinger mellom Besiktas og Lyon ankom han først den franske byen rett før 01 natt til mandag.

Det var en tydelig lettet Carew som steg av flyet.

Mandag overvar han sin første Lyon-trening.

Ville tilbake i europatoppen
- Jeg var i Besiktas i ett år, og det var bra. Jeg har utviklet meg til en bedre fotballspiller. Men tiden var inne for å spille på et høyere nivå igjen. Da var Lyon det rette stedet, sier Carew til TV 2 Sporten.

Og forklarer:

- Det er et veldig bra lag. Det beste i Frankrike. Det er et lag med ambisjoner. Det har jeg også. Da jeg fikk muligheten, tok jeg den.

Overgangen betyr at Carew igjen får sjansen i Champions League. Lyon har vunnet den franske serien fire år på rad, og satser knallhardt på suksess i Europa.

Gerrard Houllier, tidligere Liverpool-manager, har overtatt klubben, og med Carew på plass har han forsterket med tre spillere. Tidligere i sommer hentet han inn forsvarsspilleren Sylvain Monsoreau (40 millioner fra Sochaux) og den franske landslagsspilleren Benoît Pedretti (55 millioner fra Marseille).

I tillegg vil Carew bli lagkamerat med én av Europas mest ettertaktede spillere, Michael Essien, som blant annet er ønsket både i Chelsea og Manchester United.

Houllier betyr mye
- Det betyr mye for meg at Gerrard Houllier er her. Han er en veldig bra trener, og vi har hatt god kontakt. Han var ute etter meg for to år siden. Det betyr mye. Han har stor tillit til meg, sier Carew.

Samtalene med Lyon pågikk i to uker før det ble enighet søndag kveld.

Se mer på TV 2 Sportens sending i nyhetene 18.30, samt i egen sending 21.25.

Hva synes du om overgangen? Diskuter her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere