RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vincent Tan med Solskjær-tirade

- SKUFFET: Det sier Cardiff-eier Vincent Tan om Ole Gunnar Solskjær.
- SKUFFET: Det sier Cardiff-eier Vincent Tan om Ole Gunnar Solskjær. Foto: David Rawcliffe/propaganda (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Han burde sagt takk og dratt sin vei, sier han.

Det har vært stille fra både Cardiff og Ole Gunnar Solskjær etter at partene skilte lag tidligere denne høsten, men nå bryter eier Vincent Tan stillheten.

I et intervju med Sky Sports, gjengitt av Wales Online,  retter han kraftig skyts mot nordmannen.

Tan er klar på at dårlige resultater var grunnen til at nordmannen forlot jobben. Ikke uenighet om filosofi, slik Solskjær hevdet i ettertid.

- Han skuffet meg. Ole er en fin fyr og en berømt fotballspiller, men dessverre fungerte ikke dette samarbeidet. Jeg støttet han ganske mye, faktisk. Etter at vi rykket ned fra Premier League, ønsket alle at vi skulle sparke ham. Jeg bestemte meg for å satse videre med ham, men det endte ikke bra, sier han.

- Så han dro. Mehmet Dalman snakket med han og han sa opp. Jeg var ganske skuffet over pressemeldingen han sendte ut. Jeg støttet ham så mye og han kom med uttalelser som skuffet meg, fortsetter Cardiff-eieren.

Det er altså uttalelsen fra Solskjær om ulike filosofier, Tan sikter til.

SKUFFET: Cardiff-eier Vincent Tan.

- Han sa vi hadde forskjellig filosofi. Hvilken filosofi? Filosofien for en fotballmanager må være å vinne kamper, beholde plassen i ligaen og kjempe om opprykk. Hvilke filosofi er det Solskjær snakker om? mener Tan.

- Det er mange der ute som vil kritisere meg og når han sier noe slik, gir han disse menneskene ammunisjon: Selv Ole sier at han er gal, vil de si. Han burde kun sagt takk og dratt sin vei, sier den omstridte eieren.

Tan har fortsatt ikke utnevnt en erstatter for Solskjær, men ifølge Wales Online er det Russell Slade som ligger best an til å få jobben.

Klubbheltene Danny Gabbidon og Luke Young har ledet laget siden Solskjær dro sin vei.

Nordmannen ble hentet til Cardiff i januar i år og erstattet Malky Mackay i jobben, men klarte ikke å redde waliserne fra nedrykk i Premier League.

Etter en svak start på sesongen i Championship, takket han for seg.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere