RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

Vinn penger og signert fotballdrakt

Sist oppdatert:
Har du gode kunnskaper om den norske eliteserien i fotball? Da kan du vinne både penger og en signert fotballdrakt i vår store quiz. Prøv her.

TV 2 Nettavisen lanserer nå Strategiquiz. Spillet er en mulighet for deg til å bevise dine fotballkunnskaper og samtidig vinne premier. Du kan vinne 1000 blanke kroner og en signert VIF-skjorte (signert av førstelaget). Den spilleren som befinner seg øverst på rankinglisten rett før midnatt førstkommende søndag, stikker av med premien.

Oppgavene kommer i form av tekstspørsmål eller bilde av en spiller. Du må så raskt som du klarer skrive inn svaret. Du velger hvilken oppgave du ønsker å besvare med musen og taster inn svaret på tastaturet.

NB! Når du svarer på navn, skriv etternavnet og klubbnavn skrives uten tegn. Eksempelvis: Bodø/Glimt blir bodøglimt og Ham-kam skrives hamarkameratene.

En del av spillet er å finne riktig skrivemåte på svaret . Så lykkes du ikke med en gang, prøv igjen!

Her kan du spille

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere