*Nettavisen* Sport.

Vinteren svir Brann på pungen

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Kan få flere hundre tusen i ekstraregning.

02.03.10 11:05

Stadion (BA): 300.000 kroner i ekstra strømregning. Det kan bli prisen Brann må betale for ekstremvinteren.

Brann «fyrer» nemlig for fullt om dagen for at det hvite teppet som dekker Stadion-gresset skal være borte til seriestarten 13. mars. Slikt koster mer enn varmekablene du har på baderommet, skriver Bergensavisen.

- Det blir vel raskt mellom to- og tre hundre tusen kroner mer enn vi hadde håpet på, anslår Terje Reistad, Branns stadionsjef.

Han garanterer at det blir kamp mot Haugesund om tolv dager, men stadionsjefen frykter for konsekvensene.

- På den tekniske siden får vi en grønn bane klar. Men det blir ikke en bane som har blitt behandlet med kjærlighet av banemesteren i to uker på forhånd, som hadde vært det optimale.

Reistad karakteriserer årets vinter som ekstrem og er forberedt på å måtte sende ut det grønne hjelpekorpset for å lappe sammen skader etter den rekordtidlige seriestarten.

- De vet vi kommer. Faktisk skal vi gå i gang med såing umiddelbart etterpå, sier han.

Når det gjelder klargjøringen av Stadion har Reistad foreløpig kontroll. Og om det skal bli prekært kan han mobilisere en hel bataljon på kort varsel.

- I utgangspunktet har vi ikke innkalt til dugnad, men folk i Bataljonen har sagt at det bare er å legge ut en melding på nett, så stiller de med spade og håndemakt. Det engasjementet er vi veldig glade for, smiler Terje Reistad.

Les flere nyheter fra Bergen hos: Bergensavisen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag