RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Visumtrøbbel for Liverpools nye stjerne

Dejan Lovren (25) ble hentet til Liverpool fra Southampton i helga. Han skulle etter planen møte resten av laget i USA, men kroaten fikk ikke visum.
Dejan Lovren (25) ble hentet til Liverpool fra Southampton i helga. Han skulle etter planen møte resten av laget i USA, men kroaten fikk ikke visum. Foto: Chris Radburn (Pa Photos)
Dejan Lovren (25) ble hentet til Liverpool fra Southampton i helga. Han skulle etter planen møte resten av laget i USA, men kroaten fikk ikke visum.

Resten av Liverpool-troppen er for tiden med i en oppkjøringsturnering, hvor det blant annet har blitt 1-0-seier over Olympiakos og 0-1-tap for Roma. De har fortsatt kamper mot Manchester City og Milan før turen går tilbake til England.

Lovrens visumproblemer har ført til at han kommer til å bli i Liverpool hele tiden fram mot seriestart. Der skal han trene med klubbens U21-lag, men med et treningsopplegg manager Brendan Rodgers har laget til ham.

– Dessverre kunne jeg ikke få visum med en gang. Derfor kan jeg ikke møte lagkameratene i USA. Det er surt, har Lovren sagt i et intervju med Liverpool Echo.

Liverpool sparker i gang Premier League-sesongen hjemme mot Southampton 17. august. (©NTB)

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere