RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vitset om Ronaldo-problemene

Foto: REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Sist oppdatert:
Roberto Mancini var i godt humør før mestermøtet med Real Madrid.

I starten av september scoret Cristiano Ronaldo to ganger for Real Madrid hjemme mot Granada, men portugiseren jublet ikke nevneverdig for målene.

Da han ble intervjuet i etterkant, slapp Ronaldo sitatene som skapte rabalder.

- Jeg er lei meg og klubben vet hvorfor. Det er derfor jeg ikke feiret målene. Jeg er ikke fornøyd. Alle i klubben vet hvorfor, sa Ronaldo til spanske medier.

Vitset om Ronaldo
Oppstyret har selvsagt fått mye oppmerksomhet også i England. Temaet dukket også opp i forkant av tirsdagens mestermøte mellom Real Madrid og Manchester City.

På en pressekonferanse i Spania ble nemlig Manchester City-manager Roberto Mancini spurt om han hadde noen råd til José Mourinho i «Ronaldo»-saken, og italieneren svarte med glimt i øyet.

- Hvis Mourinho vil vinne La Liga igjen, bør kan kanskje sende Cristiano til Portugal i seks måneder. Da kanskje han vinner for andre gang på rad, spøkte Mancini ifølge The Independent.

City-sjefen hadde selvsagt Tevez-saken fra forrige sesong friskt i minne. Tevez dro på «ferie» til Argentina i flere måneder, kom tilbake og hjalp City til sitt første seriegull siden 1968.

Til tross for stor dominans i serien, opplevde City en aldri så liten fiasko i Champions League og røk ut av gruppespillet.

Fiat eller Ferrari?
Nå starter stjernene i Manchester City på nytt. Det blir imidlertid ikke noe enklere denne gang, ettersom gruppemotstanderne er solide lag som Real Madrid, Ajax og Borussia Dortmund.

Det blir et møte mellom to av fotballens store kjøpelag. Det blir også en skikkelig test for Roberto Mancini og Manchester City, som under eierskapet til sjeik Mansour bin Zayed Al Nahyan har som mål å bli verdens beste lag.

Men Mancini er optimist, og fornøyd med de spillerne han har til rådighet.

- Hvis du kjører en Ferrari, kan du vinne. Kjører du en Fiat, går det sannsynligvis ikke. Nå jobber vi mot dette. Vi har et godt lag, som har spilt sammen i to år. Vi trengte tid, men vi skal bli bra nok til å vinne dette trofeet. Jeg vet ikke når, sier Roberto Mancini.

Se reportasjen her(artikkelen fortsetter under):

Get Adobe Flash player

- Ingen motiverer meg
Real Madrid-manager José Mourinho har fått en tøff start på sesongen, og har bare plukket fire poeng på de fire første kampene i La Liga. Mourinho ble på mandagens pressekonferanse spurt om troppen hans er «mette» etter forrige sesongs suksess.

- Vi har alle vunnet ting, og alle har opplevd suksess. Vi har alle hatt økonomisk og profesjonell stabilitet, så det burde ikke være nødvendig å vente og se hvordan folk reagerer. Vi bør være de første til å motivere oss selv. Ingen setter meg under press, det er det jeg selv som gjør. Ingen motiverer meg, det gjør jeg selv. Jeg er den som kritiserer meg når ting ikke fungerer, og slik skal det være, sier Mourinho.

Tirsdag kveld møter han altså Roberto Mancinis City på Santiago Bernabeu. Mourinho mener det er en kamp mellom to av lagene som kan vinne Champions League.

- Det må komme fra Roberto, det er han som må si at de kan vinne turneringen. På min side sier jeg at vi er utfordrere. Men vi setter Manchester City i kategorien store rivaler, sier Mourinho.

PS: Real Madrid mot Manchester City følger du i vårt livesenter NaLive fra 20.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere