RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

VM-finalen ikke utsolgt

Sist oppdatert:
Utrolig nok er det fortsatt ledige billetter til VM-finalen i Johannesburg 11.juli. Fredag starter det avsluttende salget.

Billettsalget til årets fotball-VM har gått trått, og 14 dager før det hele braker løs med Sør-Afrika mot Mexico er det fortsatt 90.000 ledige billetter.

Faktisk er det mulig å få billetter til samtlige 64 kamper.

Mest oppsiktsvekkende er det at VM-finalen ikke er utsolgt.

Riktignok er det kun 861 ledige seter, men det er altså fortsatt mulig til å se årets største idrettsbegivenhet «live» på Soccer City som har plass til 88.460 tilskuere.

2,88 mill. solgt
Den kampen som har færrest ledige billetter er kvartfinalen som spilles i Rustenburg. Til det oppgjøret er det kun 119 ledige billetter.

I alt åtte av kampene har færre enn 1.000 ledige billetter, mens det oppgjøret som har flest ledige er kvartfinalen i Port Elizabeth med hele 6.657 billetter til salgs.

Selv om salget ikke har gått som FIFA forventet, er til sammen 96 prosent av de 2,88 millionene billetter solgt.

– Målet er å nå 97 eller 98 prosent, noe som vil være rundt det som har vært i tidligere fotball-VM, sier generalsekretær i FIFA, Jerome Valcke.

Siste sjanse
Fredag starter den siste salgsfasen, og skal du oppleve VM-finalen i fotball må du nok være rask på tastaturet. For det kommer helt sikkert til å være kamp om «restene».

– La oss være helt klar på en ting, dette er det siste store billettsalget for publikum, sier VM-sjefen Danny Jordan.

Billetter kan kjøpes via fifa.com. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere