RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FEIRET SKIKKELIG: De tyske verdensmesterne feiret triumfen både i Brasil og hjemme i Tyskland. Her er det André Schürrle og Roman Weidenfeller som poserer med pokalen under feiringen i Berlin.
FEIRET SKIKKELIG: De tyske verdensmesterne feiret triumfen både i Brasil og hjemme i Tyskland. Her er det André Schürrle og Roman Weidenfeller som poserer med pokalen under feiringen i Berlin. Foto: Pool (Reuters / NTB scanpix)

VM-pokalen skadd i tysk seiersrus

Tyskland må sende VM-pokalen til reparasjon. Den fikk hard medfart under den tyske seiersfesten i Rio.

Det er Tysklands fotballpresident Wolfgang Niersbach som innrømmer til Der Spiegel at VM-trofeet ikke kom uskadd gjennom seiersnatten etter finaleseieren over Argentina på Maracanã i Rio de Janeiro for litt over en uke siden.

- En liten bit falt av under feiringen, men det er ikke noe å bekymre seg over. Vi har spesialister som kan reparerer den, sier Niersbach til den tyske avisen gjengitt av The Guardian.

Det er selvsagt ikke første gang at et trofé tar skade.

Schalkes sportsdirektør Rudi Assauer mistet en gang den tyske cuppokalen fra en buss. Det samme gjorde Sergio Ramos da Real Madrid feiret finaleseieren i den spanske cupen i 2011. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere