*Nettavisen* Sport.

VM ryker for Rodriguez

VM RYKER: Jay Rodriguez er ute i seks måneder og går dermed glipp av sommerens VM. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Southampton-spilleren er ute i seks måneder.

Southampton må klare seg uten Jay Rodriguez i seks måneder etter at det mandag ble konstatert at 24-åringen har revet av det fremre korsbåndet.

Skaden oppsto under helgens kamp mot Manchester City og sørger for at den målfarlige spissen kan glemme å spille VM for England i sommer.

Rodriguez skal i løpet av de neste dagene gjennomgå en rutinemessig operasjon. Southampton-direktør Les Reed kan fortelle at klubbens stjernespiss er svært skuffet.

- Han er naturligvis skuffet, men klar på at han vil komme tilbake og spille for Southampton så fort som mulig, sier Reed til klubbens hjemmeside.

- Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å få ham tilbake for fullt så fort som mulig, fortsetter han.

Selv om sommerens VM ryker for spissen, er Reed sikker på at spissen har en stor framtid, også internasjonalt.

- Jay har bedt oss om å takke alle som har vist sin støtte og sympati i løpet av de siste 48 timene etter skaden. Alle i klubben ønsker Jay alt godt og støtter ham, sammen med familien, for å forsikre at en internasjonal karriere vil spille en stor rolle i framtiden hans.

Rodriguez har scoret 15 mål på 33 Premier League-kamper denne sesongen. Han er den eneste Southampton-spilleren som har spilt samtlige Premier League-kamper for klubben denne sesongen.

Southampton ligger for øyeblikket på åttendeplass i Premier League.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag