RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sime Vrsaljko går glipp av semifinalen mot England

UTE: Sime Vrsaljko måtte ut mot Russland i kvartfinalen.
UTE: Sime Vrsaljko måtte ut mot Russland i kvartfinalen. Foto: Kai Pfaffenbach (Reuters)
Sist oppdatert:
Atlético Madrid-backen sliter med en kneskade.

Sime Vrsaljko ser ut til å gå glipp av VM-semifinalen mot England. Ifølge engelske Daily Mirror så er det en kneskade som stopper Atlético Madrid-backen fra å ta del.

I den dramatiske kvartfinalen mot Russland, der Kroatia gikk videre etter straffesparkkonkurranse, måtte Vrsaljko ut med en skade i ekstraomgangene.

Han har spilt fast på det kroatiske landslaget gjennom hele mesterskapet, med unntak av oppgjøret mot Island der Tin Jedvaj startet. Kroatia var allerede kvalifisert til utslagsrundene før Island-kampen.

The Mirror skriver videre at Kroatia-trener Zlatko Dalic har valgt å forsøke midtstopper Domagoj Vida som høyreback på trening, mens veteranen Vedran Corluka har spilt på stopperplass.

Les mer: Vi følger overgangsvinduet LIVE

Det er uansett et stort slag for Dalic' menn som har hatt en solid forsvarsrekke bestående av Vida og Liverpools Dejan Lovren som stoppere, og Vrsaljko og AC Milan-back Ivan Strinic ute på sidene.

Kroatia har spilt ekstraomganger og straffesparkkonkurranser både i åttdelsfinalen (mot Danmark) og kvartfinalen. England måtte som kjent ut i straffer mot Colombia, men slo Sverige 2-0 i ordinær tid i kvartfinalen.

Hverken England eller Kroatia har noen av sine spillere suspendert med røde eller for mange gule kort inn mot semifinalen, men tapet av Vrsaljko kan vise seg å være skjebnesvangert for det kroatiske forsvaret.

Skulle England ta seg til finale vil dette være deres første finale siden VM-gullet på hjemmebane i 1966. Kroatia har aldri spilt finalen, men tok bronse i VM i Frankrike i 1998.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere