RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

England-spillerne overrasket av myggangrep


MYGGSPRAY: Tren Alexander-Arnold sprayes seg med myggspray før kampen mot Tunisia.
MYGGSPRAY: Tren Alexander-Arnold sprayes seg med myggspray før kampen mot Tunisia. Foto: Kieran Mcmanus/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Ekstreme mengder mygg og andre insekter plager England-spillerne under VM.

I forkant av Englands åpningskamp mot Tunisia, har laget møtt på uventede problemer. Store mengder mygg og insekter preger nemlig miljøet i Volgograd, stedet der engelskmennene skal spille.

Under oppvarmingen til kampen sprayet England-spillerne seg med myggspray for å holde insektene borte, men de skal fremdeles være satt ut av mengden insekter både i byen og inne på stadion.

FØLG KAMPEN MELLOM ENGLAND OG TUNISIA LIVE HER

- Se så mye mygg. Herre fred, så mye mygg, kommenterte Aleksander Schau i NRKs studio i forkant av kampen.

Dette er ikke første gang en stor mesterskapskamp er blitt invadert av insekter. Under EM-finalen mellom Portugal og Frankrike for to år siden, var det et stort «møll-angrep» som forstyrret spillerne.

Under VM for fire år siden, vakte det stor oppsikt da et enormt insekt satt på armen til James Rodriguez under kampen mellom Colombia og Brasil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere