Gå til sidens hovedinnhold

Her hjelpes Maradona av tribunen: - Skammelig

Se sjokkbildene av Maradona:

Fotballegenden Diego Maradona (57) fikk legehjelp, men avviser at han er lagt inn på sykehus.

Da Argentina tok seg videre til åttedelsfinalen i VM etter en thriller av en kamp mot Nigeria tirsdag kveld, så Maradona ut til å være ute av kontroll.

Spenningen virket å bli for mye av det gode for Argentinas ypperste fotballegende der han fulgte kampen fra tribuneplass i St. Petersburg.

En video som er publisert på Twitter viser 57-åringen bli hjulpet ut av VIP-tribunen av en rekke sikkerhetsfolk, som tydelig var bekymret for Maradonas form. Inne i et av VIP-lokalene på stadion i St. Petersburg ble Maradona hjulpet ned i en stol.

Avkrefter ryktene

Sent tirsdag kveld norsk tid meldte flere medier at Maradona hadde blitt lagt inn på sykehus, men dette blir nå avkreftet av Maradona selv, superstjernens datter Dalma, samt den kolombianske journalisten Patricia Villegas.

Instagram skriver Maradona onsdag morgen at han ikke er lagt inn på sykehus.

- Jeg ønsker å fortelle alle at jeg har det bra og at jeg ikke er innlagt. I pausen under kampen mot Nigeria hadde jeg smerter i nakken og jeg opplevde et blodtrykksfall. Jeg ble undersøkt av en lege som anbefalte meg å dra hjem før andre omgangen, men jeg ønsket å bli igjen siden alt stod på spill. Hvordan kunne jeg dra hjem? Jeg sender kyss til alle og takker for støtten, melder Maradona på spansk, italiensk og engelsk.

Maradonas datter reagerer voldsomt på ryktene om at hennes far skal ha vært lagt inn på sykehus, og kom selv med følgende respons på Twitter natt til onsdag.

- For et drittliv dere må ha for å gjøre dette, skriver blant annet Dalma Maradona på Twitter til de hun hevder kommer med løgner om hennes far.

Journalisten Patricia Villegas omtaler ryktene på Twitter som falske nyheter og har selv lagt ut flere bilder av Maradona som skal være på vei til Moskva med fly.

Reagerer på oppførselen

En rekke Twitter-brukere reagerer imidlertid på Maradonas oppførsel under tirsdagens VM-kamp mellom Argentina og Nigeria, og stiller spørsmål rundt hvorvidt den argentinske legenden kan ha vært ruset.

Den store, spanske radiokanalen Cadena COPE deler den samme videoen av Maradonas vei ut av tribuneanlegget på Twitter, og beskriver legenden med lite beundrende ord:

«Maradonas absolutte undergang. Slik forlot han sitteplassen sin. Skammelig», skriver radiokanalen.

Englands tidligere VM-toppscorer, nåværende BBC-kommentator, Gary Lineker, er heller ikke nådig.

- Maradona tegner en latterlig figur, sier Lineker til The Telegraph.

Ifølge Daily Star risikerer Maradona å bli utestengt fra resten av VM-kampene.

Viste fingeren

En annen video fra tirsdagens match har også dukket opp på Twitter, der spekulasjonene om hvorvidt Maradona er ruspåvirket bare øker:

Fotballegenden ble ved flere anledninger filmet under kampen mellom Argentina og Nigeria, og 57-åringen så til tider ut til å være lidenskapelig opptatt av det som skjedde ute på banen.

Da Lionel Messi scoret Argentinas 1-0-mål svarte Maradona med et voldsomt gledesutbrudd, og ved Rojos 2-1-scoring svarte legenden like godt med å vise to langfingre fra VIP-tribunen.

Ved andre tidspunkter under kampen så Maradona imidlertid ut til å sove på tribunen.

2-1-seieren betyr at Argentina er klare for åttedelsfinale i VM, der laget møter tøff motstand i Frankrike.

Les mer

Island ute av VM

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?