Kylian Mbappé gikk ned for telling under kvartfinalen i VM mot Uruguay fredag. Uruguayanske Christian Rodríguez og 19-åringen var i kontakt med hverandre ute på banen i det 67. minutt. Det endte med at Mbappé gikk ned for telling og holdt seg til ansiktet.

Da fyrte flere av de uruguayanske spillerne av på alle plugger. Den uruguayanske kapteinen, Diego Godín, prøvde å dra Mbappé opp, men til ingen nytte.

Les også: Frankrike er klar for semifinale i VM etter seier mot Uruguay

Reprisene viste at Rodríguez hadde vært borte i magen, eller armen til Mbappé. Det fikk flere utenlandske- og norske eksperter til å reagere.

Den tidligere engelske landslagsspilleren og fotballeksperten (BBC), Chris Sutton, sammenlignet Mbappé med en annen spiller som også har vært i medias søkelys for filming under VM: Neymar.

- Det der så helt ufarlig ut. Kylian Mbappé lager en alt for stor situasjon ut av hendelsen. Ikke bli som Neymar, Mbappé, advarte Sutton.

Både Neymar og Mbappé spiller for Paris Saint-Germain og har vært lagkamerater i klubben i en sesong. England-legenden, Gary Lineker, er ikke i tvil om hvor Mbappé har lært sine triks.

Den norske fotballeksperten Lars Tjærnås lar seg heller ikke imponere av franskmannen.

Kvartfinalen mellom Uruguay og Frankrike endte 2-0 i Frankrikes favør og dermed er «Les Blues» klare for semifinale i VM. Der venter enten Brasil, eller Belgia, som spiller kvartfinale fredag kveld.