RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Englands VM-lag blir avslørt her

RØPER HAN LAGET HER? Englands assistenttrener Steve Holland kan ha røpet lagets startellever mot Panama.
RØPER HAN LAGET HER? Englands assistenttrener Steve Holland kan ha røpet lagets startellever mot Panama. (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Englands assistenttrener kan ha lekket VM-laget ved et uhell.

The Sun, The Telegraph og flere engelske medier melder torsdag at Englands startellever til den kommende VM-kampen mot Panama har blitt avslørt.

Overraskende nok er det England-assistent Steve Holland som trolig ved et uhell har røpet laget som får starte oppgjøret førstkommende søndag.

På torsdagens trening hadde Holland med seg et ark med en lagoppstilling, og det er tydelig at assistenttreneren ikke var flink nok til å skjule det hemmelige notatet.

Fotografer til stede på treningen har nemlig fått nærbilde av lagoppstillingen som nå er lagt ut hos blant annet tabloidavisen The Sun.

Gjør endringer

Hvis den oppgitte lagoppstillingen stemmer, betyr det at landslagstrener Gareth Southgate har bestemt seg for å gjøre flere endringer til laget neste VM-kamp.

Ifølge notatet kommer Ruben Loftus-Cheek til å erstatte Dele Alli som pådro seg en liten strekkskade i den første kampen mot Tunisia.

Samtidig ser Manchester United-profilen Marcus Rashford ut til å komme inn for Raheem Sterling som ikke imponerte nevneverdig i Englands første kamp.

«Uheldig lekkasje»

Arket skaper nå debatt i England, og en rekke medier omtaler nå det som fremstår som en uheldig lekkasje. Hvis arket ikke var en planlagt bløff fra Englands trenerteam, ment for å oppdages av fotografene, kan Gareth Southgates planer ha blitt avslørt før landets neste VM-drama. I verste fall har Panama nå fått en fordel i opptakten til kampen.

På sosiale medier mottas lekkasjen med blandede reaksjoner. Noen reagerer på at landets egne aviser viderebringer det som kan være sensitiv laginformasjon før kampen som kan sende landet videre i VM, andre reagerer mer på at det nå ser ut som Sterling er vraket.

EN GLIPP ELLER MED VILJE? Englands assistenttrener Steve Holland ble torsdag avbildet med dette arket i hånden på treningsfeltet. Kameramennenes nærbilder kunne med tydelighet avsløre hva som sto på arket.

Ellers ser England til å stille med mange av de samme spillerne som spilte åpningskampen, men bildene har ikke klart å avsløre hvem som får muligheten som venstre stopper og venstre vingback.

Harry Maguire fikk muligheten som stopper i det første oppgjøret, og gjorde en god figur, men Ashley Young var blant de svakest på det Engelske laget i åpningskampen. Det blir derfor spekulert i at Danny Rose kan få muligheten mot Panama.

Kane sikret drømmestart

England er uansett store favoritter til møtet mot Panama.

Southgates lag fikk en drømmestart på mesterskapet i Russland etter at Harry Kane ble matchvinner og sikret 2-1-seier i åpningskampen mot Tunisia.

Det engelske laget har derfor skaffet seg et strålende utgangspunkt med tanke på å ta seg videre fra gruppespillet.

England møter Belgia i den siste gruppespillkampen 28. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere