Wayne Rooney skal ha blitt arrestert for å være beruset og banne offentlig den 16. desember i 2018, melder The Independent. Det viser rettsdokumenter fra Loundoun County, i USA.

I dokumentene skal det stå at Rooney ble arrestert av flyplassmyndighetene på Duelles internasjonale flyplass i Loundoun County, i Virginia USA.

Overkommelig bot

33-åringen ble løslatt dagen etter arrestasjonen. Den tidligere Manchester United-spilleren skal ha måttet betale en bot på 25 dollar (215 norske kroner) for hendelsen på flyplassen, ifølge rettsdokumentene. Den skal ha blitt betalt en stund etter hendelsen, snarere 4. januar.

En talsperson fra Loundoun Countys politikontor har bekreftet at Rooney ble satt i arresten 16. desember, anklaget for å ha vært offentlig beruset på Duelles flyplass i Virginia.

Rooney bor for øyeblikket med familien sin i Washington DC i USA, da han spiller for DC United i skrivende stund. Wayne Rooney hadde sin storhetstid i Manchester United, som han spilte for fra 2004 til 2017.

Les også: Fulham med pinlig cuptap mot Oldham

Vært på kant med lover før

Dette er ikke første gang Wayne Rooney er på kant med loven. Da han spilte for Everton i 2017 ble han dømt for promillekjøring og fikk inndratt bilsertifikatet i to år, i tillegg til å måtte utføre 100 timers ubetalt samfunnstjeneste.

Nå har han igjen havnet i trøbbel med lovens lange arm, kun 15 måneder etter sin forrige dom.

Journalist for ABC News i Washington, Erin Hawksworth, har lagt ut et bilde av de påståtte rettsdokumentene på twitter: