RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal/Scanpix

Voldsoffer Aas med supercomeback

Sist oppdatert:
Godset-kapteinen ble brutalt slått ned i slutten av mars.

BRANN - STRØMSGODSET 1-2:

Det var i slutten av mars at Strømsgodset-kaptein Alexander Aas ble slått ned på åpen gate i Skien.

Den rutinerte spilleren og kjæresten, Heidi Bodahl Ekornrød, var på vei hjem fra et utested da de ble kontaktet av to menn som spurte om sigaretter.

Den ene mannen begynte etter hvert å knuffe, før han slo til SIF-kapteinen, som prøvde å komme seg unna mannen.

Brukket nese
Aas prøvde å løpe vekk fra overfallsmannen, men skoene var glatte og han falt i bakken. Mennene satte seg oppå ham og delte ut flere slag.

Det hele skjedde midt i Skien sentrum og da Ass' kone begynte å rope om hjelp ble mennene redde og stakk av. Det endte med brukket nese, to sting i bakhodet og hjernerystelse for Aas.

- Hun hopper på han ene som sitter oppå meg og slår, dette var midt i Skien by, og hun roper og skriker, slik at det kommer mye folk. De to fyrene blir vel redde. Det kommer en mann til som er med dem, men han slår ikke, og de tre løper sammen derfra, fortalte Aas til lokalavisen DT.

LES OGSÅ: Godset-kaptien slått ned

Tilbake med scoring
Søndag var forsvarsspilleren tilbake på banen da Strømsgodset møtte Brann i Bergen og veteranen brukte ikke lange tiden på å gjøre seg bemerket.

I det 41. minutt knuste han Eirik Mjelde i luften etter en corner og kunne enkelt heade inn ledermålet for gjestene fra Drammen.

- Jeg er ferdig med den episoden nå. Jeg er veldig glad for å være tilbake på banen og krone det med scoring, sa Aas til TV 2 etter kampen.

I andre omgang var en annen veteran, Peter Kovacs, på farten. Den store spissen fikk ballen av Razak Nuhu og brukte hodet godt da han satte inn Godsets andre mål for kvelden.

Kristoffer Barmen reduserte for vertene helt på tampen, men nærmere kom aldri Brann.

Resultatet betyr at Strømsgodset nå er oppe i sju poeng fra fire kamper og har slik sett fått en svært god start på sesongen. Brann står med tre poeng så langt og har fått en tung start.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere