Gå til sidens hovedinnhold

- Vraker Lloris etter maktkamp

Tottenhams nye stjerne skal allerede være usikker på fremtiden i londonklubben.

Hugo Lloris skal ha innrømmet at han allerede er bekymret med tanke på Tottenham-karrieren, hevder The Mirror.

Det skjer bare ti dager etter at han fullførte overgangen fra franske Lyon.

- Ikke hyggelig
Grunnen skal være at Tottenham-manager André Villas-Boas insisterer på å beholde Brad Friedel som førstekeeper, til tross for at klubben punget ut 12 millioner pund for å sikre seg den franske sisteskansen.

Villas-Boas hevdes nemlig å være i harnisk etter kjøpet av Lloris, fordi det skal ha blitt presset gjennom av Tottenhams styreformann Daniel Levy, ikke portugiseren selv. Den ferske Tottenham-manageren skal heller ha ønsket seg en ny spiss, ikke ny keeper.

Lloris, som for tiden er på landslagsoppdrag for Frankrike, skal ifølge The Mirror si følgende om Villas-Boas' beslutning om å fortsette med Friedel som førstekeeper.

- Naturligvis er det ikke hyggelig å høre, men vi får se når jeg kommer tilbake på onsdag. Når jeg er på landslagsoppdrag konsentrerer jeg meg utelukkende om det, og ingenting annet. Jeg må se an min personlige situasjon så fort jeg reiser tilbake, sier Lloris.

Friedel: - Ikke fiender
Brad Friedel (41), som gjorde en strålende kamp mot Norwich forrige helg, tror også at han får fortsette i Tottenham-buret.

- Akkurat nå tror jeg at keeperplassen er min, og jeg mener at manageren (Villas-Boas) har uttalt det. Hvis det er tilfellet, strålende. Jeg kommer til å dra på jobb hver eneste dag og jobbe så hardt som bare mulig. Jeg skal holde meg i så god form som mulig, og forhåpentligvis kommer jeg til å spille og gjøre det bra, sier Freidel.

Den aldrende keeperen insisterer på at det er sunt med konkurranse, og hevder at det ikke er noen dårlige følelser mellom ham og Hugo Lloris.

- Jeg ønsker å spille, og det har jeg alltid gjort. Jeg signerer ikke kontrakter for å sitte på benken. Uansett kommer jeg aldri til å nedverdige manageren ved å sutre om jeg blir vraket. Hugo er en lagkamerat, ikke en fiende. Men det er vanskelig å ha fire kvalitetskeepere i klubben, sier amerikaneren.

Wenger blandet seg
Arsene Wenger bruker den internasjonale pausen til å jobbe som TV-ekspert på fransk TV. Der ga han sine tanker om keepersituasjonen i Tottenham.

- Brad Friedel reddet Villas-Boas i kampen mot Norwich, og han skylder Friedel tillit for å ha reddet kampen for dem. Men det betyr ikke at han ikke kommer til å bruke Hugo Lloris. Når de ser Lloris på trening, kommer de til å skjønne at de har fått en fantastisk spiller, sa Wenger.

Arsenal-sjefen tviler nemlig på at Villas-Boas kommer til å bruke Friedel for enhver pris, selv om det skal ha vært Levy som ønsket Lloris til klubben.

- La oss ikke bli dramatiske. Hugo har en spiller foran ham som er 41 år, og man er nødt til å planlegge å erstatte ham. Det kommer nok til å skje i løpet av de neste tre ukene, sier Wenger.

Tottenham, som fortsatt jakter sin første seier for sesongen, spiller sin neste Premier League-kamp borte mot Reading på søndag. Da kommer trolig Brad Friedel til å vokte buret.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar