*Nettavisen* Sport.

Vraker Premier League

Foto: Frank Augstein (AP/Scanpix)

Jubelen forsetter i Dortmund. Men Bayern München jubler kanskje aller mest.

12.12.10 11:18

BORUSSSIA DORTMUND - WERDER BREMEN 2-0:

Den suverene Bundesliga-lederen Borussia Dortmund lot seg ikke skremme av Bayer Leverkusen og Bayern Münchens seirer lørdag ettermiddag.

Werder Bremen ble sendt hjem fra kveldskampen på fullsatte Westfalenstadion, uten mål og uten poeng.

Hjemmelaget vant 2-0 etter mål av Nuri Sahin og Shinji Kagawa. Sahins scoring kom etter et frispark som ble plassert på utsøkt vis i krysset bak Werder-keeper Tim Wiese.

Japanske Kagawa brukte også nettmaskene oppe i vinkelen da han avgjorde oppgjøret etter 70 minutters spill.

Schweinsteiger blir
Til tross for at Dortmund holder stand i tet, var det kanskje Bayern München-fansen som hadde mest grunn til å juble. For Bastian Schweinsteiger vraker både interesserte Premier League-klubber, Real Madrid og andre beilere.

Ifølge Bayerns egne hjemmesider tok midtbanespilleren tak i en mikrofon etter lørdagens 3-0-seier over St. Pauli. Schweinsteiger annonserte så at han har forlenget avtalen med klubben, og at han blir til 2016. 26-åringen avsluttet seansen med følgende melding:

- Lenge leve Bayern!

Elleve poengs forsprang
Borussia Dortmund har en solid ledelse på konkurrentene i Bundesliga. Elleve poeng skiller ned til Bayer Leverkusen på andreplass.

Tidligere lørdag overbeviste også Rosenborgs overmenn fra Europaligaen med en sterk 4-2-seier borte mot Hamburg.

Sidney Sam gjorde som mot RBK og sendte Leverkusen i føringen. Et selvmål av Arturo Vidal gjorde at lagene var like langt, men samme Vidal ga bortelaget ledelsen på nytt. Renato Augusto økte så først til 3-1 like etter, før han scoret ytterligere en gang med drøye ti minutter igjen. Eljero Elia reduserte for Hamburg

Bayern München ser altså ut til å være på vei tilbake mot gamle takter. 3-0 over St. Pauli på hjemmebane bringer minner fra fjorårssesongen tilbake til tilhengerne på Allianz Arena.

Hamit Altintop, Philipp Lahm og Franck Ribéry scoret målene for sørtyskerne. Likevel ser det mørkt ut for femteplasserte Bayern med tanke på å hente inn Dortmund. Gultrøyene har hele 17 poengs forsprang på den regjerende mesteren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.