RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Vraker Ronaldinho

Sist oppdatert:
Overraskende valg til Brasils oppgjør mot Portugal.

I midten av november er Brasil verter når Portugal kommer på besøk for å spille vennskapskamp. For øvrig den første kampen mellom lagene på brasiliansk jord siden 1989.

Adriano tilbake
Brasil har ikke hatt noen spesielt god VM-kvalifisering så langt og befinner seg hele seks poeng bak ledende Paraguay. I Brasil er det selvsagt ikke godt nok, og nå spekuleres om hvor lenge Dunga blir sittende i sjefsstolen.

Mandag ble troppen til Portugal-kampen tatt ut og overraskelsene lot ikke vente på seg. Tungvekteren Adriano er tilbake i troppen selv om han har vært utelatt fra Inter Milans siste kamper. Spissen skal ha kommet for sent på en trening, noe som fikk manager Jose Mourinho til å se rødt.

Adriano har vært gjennom noen tunge sesonger som har vært preget av mye utenomsportslig fokus, men nå er han altså funnet god nok for Brasils landslagstropp.

Lang reise
Men Ronaldinho er det ikke funnet plass til. Milan-spilleren er tilbake i søkelyset etter å ha hatt en god sesongåpning med AC Milan, men i Dungas øyne ble han funnet for lett. Ballgeniet ble også utelatt i Brasils to forrige kamper mot Venezuela og Colombia.

Dunga tok ut et meget slagkraftig mannskap til oppgjøret mot Portugal, noe som garantert vil irritere flere av trenerne i Europa siden det innebærer mye reising for spillere som til daglig har et tett program.

Her er den komplette troppen:

Keepere: Julio Cesar og Doni

Forsvar: Maicon, Daniel Alves, Lucio, Miranda, Thiago Silva, Luisao, Kleber, Marcelo.

Midtbane: Gilberto Silva, Elano, Anderson, Josue, Kaká, Diego, Mancini, Alex Meschini.

Angrep: Robinho, Luis Fabiano, Alexandre Pato, Adriano.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere