RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vrakes som Viking-kaptein

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Åge Hareide gir ikke kapteinbindet til Erik Nevland.

Torsdag tok Viking sin andre seier for sesongen da de nedsablet Brann i Stavanger.

Indridi Sigurdsson var Viking-kaptein i Erik Nevlands fravær i vestlandsoppgjøret og islendingen kan se frem mot flere kamper med kapteinsbindet rundt armen.

- Sigurdsson ledet laget som vant mot Brann. Han spilte en god kamp selv og mestret lederoppgaven som kaptein på en bra måte. Derfor fortsetter han i rollen framover, forklarer Åge Hareide til Aftenbladet.

Dermed vil ikke Nevland, som er tilbake mot Stabæk på søndag, få rollen med å styre Viking-laget ute på banen. Veteranen tar imidlertid ikke tapet av kapteinsbindet fryktelig tungt.

- Jeg har tidligere sagt til Hareide at jeg kan gi fra meg kapteinsbindet dersom han tror det hjelper. I tillegg vant de jo med Sigurdsson som kaptein torsdag, og jeg tror Åge er overtroisk. Dette er helt greit for meg, forklarer Nevland.

Søndag kl. 18:00 føler Nettavisen kampen mellom Stabæk og Viking LIVE. Om Hareides menn kan innkassere sesongens tredje seier i Telenor Arena gjenstår og se.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere