RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vraket AIK-stjerne raser

Foto: Pontus Lundhal/Scanpix
Ikke bare fryd og gammen i AIK få dager før returoppgjøret mot Rosenborg.

Rosenborg har et utmerket utgangspunkt før hjemmekampen mot AIK på onsdag. Klarer de uavgjort eller vinner på Lerkendal, er de klare for neste runde av kvalfiseringen til Champions League.

Og trønderne ladet opp med å vinne 4-3 over Haugesund på søndag, og samtidig befestet de posisjonen som serieleder i Norge.

I AIK står det langt verre til. Svenskene var riktignok på høyde med Rosenborg sist onsdag, men i serien sliter de i kraftig motvind. Fjorårets svenske seriemester kjemper i år i bunnen og kjemper en kamp for å overleve i Allsvenskan. I helgen klarte de riktignok uavgjort mot Mjällby, men AIK var heldige som fikk med seg poeng.

Og etter kampen ble det virkelig bråk. Svenskenes kanskje største stjerne, Dulee Johnson, satt på benken hele kampen og var ikke blant de tre innbytterne AIK-trener Alex Miller slapp innpå i løpet av kampen.

Flere spekulerte i om Miller valgte å hvile Johnson før returoppgjøret mot RBK, men det avkrefter både spilleren og treneren.

- Jeg er ikke skadet. Jeg er i form, spilte bra sist kamp og har vært i bra slag helt siden Miller kom hit. Jeg vet ikke hva problemet er, sier Johnson til Expressen.

- Jeg er en spiller som må spille, sånn er det. Det er derfor jeg er her.

Johnson fikk heller aldri noen forklaring fra Miller om vrakingen.

- Nei, jeg fikk ingen forklaring. Det er frustrerende, for å være ærlig, for jeg er ikke vant til dette. Jeg er alltid innstilt på at jeg skal spille. For jeg spiller alltid. Så det er litt rart. Spør Miller hvorfor jeg ble vraket. Det hadde vært bedre om jeg hadde blitt hjemme og fått hvilt meg ordentlig, tordner midtbanespilleren fra Liberia.

Og Miller er klar i sin tale.

- Jeg tar ut laget og han fikk ikke spille, sier AIK-treneren til Expressen.

Dermed er ikke alt bare fryd og gammen i AIK-leiren få dager før de gjester Lerkendal til avgjørende kvalikmatch.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere