Gå til sidens hovedinnhold

Vraket etter Cantona-feiring

Sir Alex Ferguson forbannet på kjepphøy unggutt.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson er en mann som liker disiplin blant spillerne sine, og insisterer på at de holder beina godt plantet på jorden. Akkurat dette fikk unggutten Danny Welbeck merke, etter en målfeiring av det eplekjekke slaget.

I FA-cupoppgjøret mot Derby tegnet Welbeck seg på scoringslisten, men i stedet for å juble, gikk han i beste Eric Cantona-stil bare stille og rolig fram til fansen for å motta sin hyllest.

Belønningen for den arrogante gesten ble reservelagsfotball. Ferguson skal ha reagert kraftig på oppførselen, og ikke nølt med å degradere 18-åringen til reservelaget.

- Sir Alex var rasende på måten Welbeck feiret målet mot Derby. Han mente at det hele var en smule arrogant, sier en kilde i United ifølge engelske The Sun.

- Danny er fortsatt bare en guttunge, og Alex liker ikke tanken på at han skal bli for kjepphøy. Dette er en lekse som en rekke spillere har lært på Old Trafford.

Spilleren selv skal imidlertid ha tatt det hele med fatning. Og i reservenes siste kamp mot Wigan, scoret han to ganger, da United snudde 1-4 til 5-4-seier.

Denne positive responsen på degraderingen kan føre til at Welbeck er tilbake på førstelaget allerede til lørdagens kamp mot Blackburn.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken