RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vraket etter sex-film

Foto: EPA/Paul Barker (Scanpix)
Sist oppdatert:
West Bromwich Albion har suspendert Russell Hoult i kjølvannet av sex-skandalen.

Russell Hoult fikk ikke være med da West Bromwich i helgen vant 3-0 over Wolverhampton i fjerde runde av FA-cupen. Årsaken er at 35-åringen er innblandet i en sex-skandale.

Gift barnefar
Tobarnsfaren er filmet i en videosnutt på en mistet mobiltelefon, som har funnet veien til britisk media. Filmen viser Russell Hoult og en annen mann i det de har trekantsex med en ukjent blondine.

Problemet er at Hoult er en gift mann og tobarnsfar.

West Bromwich har derfor suspendert sin førstekeeper fordi han har brakt klubben i vanry, mens klubben gjør sin egen etterforskning. Pascal Züberbühler voktet i stedet WBA-målet i matchen mot Wolves.

Ferdig?
Russell Hoult har bare seks måneder igjen av kontrakten, og har muligens allerede spilt sin siste kamp for klubben.

Dette er ikke første gang tobarnsfaren er i trøbbel. For 18 måneder siden sendte han ti nakenbilder av seg selv til en kvinne, og for fem år siden fikk han 300 pund i bot for å forsøke å plukke opp en hore.

- Vi har en disiplinærkomité som skal se på det som har skjedd. Det har vi full rett til å gjøre. Men å si at det ikke påvirker meg, vil være feil, fordi han er en spiller som var på laget, sier manager Tony Mowbray ifølge Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere