*Nettavisen* Sport.

Vraket Premier League for PSG

Foto: Getty Images / All over Press

Den franske storklubben signerte enda en spiller.

17.07.13 21:38

Paris Saint-Germain, som allerede har sikret seg Edinson Cavani denne sommeren, bekreftet onsdag kveld enda et kjøp.

Stortalentet Lucas Digne kommer fra Lille og har skrevet under på en femårskontrakt med den hardtsatsende hovedstadsklubben.

En rekke Premier League-klubber har vært ute etter Digne, og det var derfor en stolt PSG-president, som onsdag kunne annonsere at 19-åringen hadde valgt PSG.

- En drøm
Venstrebacken, som gjorde sin Ligue 1-debut for Lille i 2011-2012-sesongen, ser fram til å slutte seg til stjernegalleriet.

- Å spille for PSG, med disse eksepsjonelle spillerne, er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er veldig glad. Etter å ha vunnet U20-VM i sommer, må jeg si at jeg har hatt en utrolig sommer. Jeg vil takke klubben for at de har tro på meg, sier han til klubbens offisielle hjemmeside.

Digne, som kommer til å spille med draktnummer 21 i sin nye klubb hylles av PSG-president Nasser Al Khelaifi.

- Han er en kommende stjerne i fransk fotball og nylig vinner av U20-VM. Lucas har tiltrukket seg interesse fra en rekke storklubber, men har valgt PSG for å fortsette sin framgang. Vi er henrykt over å kunne ønske ham velkommen.

Koblet til Liverpool
19-åringen spilte seg til fast plass på Lilles venstreback forrige sesong og anses som et av de største backtalentene i Europa.

Digne har i en lengre periode vært ansett som høyaktuell som erstatter for José Enrique, men det blir altså ikke noe av i denne omgang.

Talentet føyer seg i stedet inn i rekken av spillere som signerer for nyrike Paris Saint-Germain, som sikter på å forsvare tittelen, samt gjøre suksess i Europa denne sesongen.

PSG vant Ligue 1 med 12 poengs margin forrige sesong, men er ventet å få tøffere konkurranse av nyopprykkede og minst like hardtsatsende Monaco i år.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag