Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vraket til VM - gir seg på landslaget

FERDIG: Ashley Cole har spilt sin siste landskamp for England.
FERDIG: Ashley Cole har spilt sin siste landskamp for England. Foto: Ben Stansall (AFP / NTB scanpix)
- Det er best at jeg trekker meg.

Chelsea-backen Ashley Cole (33) har bekreftet at hans landslagskarriere for England er slutt etter 107 kamper med flagget på brystet.

33-åringen har slitt med å spille seg helt varm i Chelsea-trøya denne sesongen, noe som har ført til at han ikke er den sterke kandidaten på England-backen som han har vært tidligere. Landslagssjef Roy Hodgson skal ha utelatt Cole fra VM-troppen, som offentliggjøres mandag.

- Fikk telefon fra Roy (Hodgson) og var enig i at Englands landslag skal være for de unge spillerne. Jeg tror det er best at jeg trekker meg fra landslaget nå, skrev backen på Twitter.

Britiske medier har utropt Evertons Leighton Baines og Southamptons Luke Shaw til de største kandidatene til å bekle Coles tidligere posisjon i England-forsvaret.

- Baines og Shaw er gode spillere, noe de har bevist denne sesongen. De er fremtiden for landet. Det var en glede å få 107 kamper, skrev Cole.

Om Cole hadde blitt med England til årets fotball-VM i Brasil ville han blitt den første engelskmannen til å delta i fire VM-sluttspill. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!