RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øvrebø forblir taus

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tom Henning Øvrebø kommer ikke til å kommentere avgjørelsene i semifinaledramat mellom Chelsea og Barcelona.

Det er faktisk en uke siden Tom Henning Øvrebø spilte en høyst ufrivillig hovedrolle da Barcelona tok seg videre til Champions League-finalen på bekostning av Chelsea.

Norsk og internasjonal presse har viet den norske dommeren massiv oppmerksomhet hver dag siden han ble offer for Chelsea-spillernes vrede. For eksempel har Nettavisen omtalt Øvrebø i 18 saker på en uke.

Øvrebø har også snakket med flere medier, men ikke kommentert innsatsen i selve kampen. Nå er det klart at han heller ikke kommer til å gjøre det med det første.

Onsdag ettermiddag sendte nemlig Norges Fotballforbund (NFF) ut en pressemelding om at Øvrebø i samråd med UEFA og NFF har bestemt at han ikke skal uttale seg om episoder i, eller omstendigheter rundt kampen, i nærmeste fremtid. Årsaken er at episoder knyttet til kampen fortsatt er til vurdering i UEFA.

- Jeg ser frem til å lede Tippeligakampen Brann - Start 16. mai, og jeg ber om forståelse for at jeg ikke kan uttale meg om omstendigheter knyttet til semifinalekampen i Champions League, sier Tom Henning Øvrebø i pressemeldingen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere