RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Vurderer B-preget lag mot Spurs

Tromsø prioriterer Tippeligaen.

Tromsø-trener Agnar Christensen avslører at han vurderer å sende et B-preget lag til London til neste ukes bortekamp mot Tottenham i europaligaen.

For den utsatte treneren er det først og fremst serien som gjelder, skriver NRK. TIL ligger på 13.-plass, kun to poeng over tabelljumbo Sarpsborg.

- Vår klare prioritering ligger i eliteserien. Det har jeg sagt ganske klart til spillergruppa og resten av trenerteamet. Vi kan ikke ha med folk som gjør at det kan bli skader. For eksempel de litt eldre spillerne som ikke har samme toleranse for antall kamper, sier Christensen til NRK.

Tromsø møter serieleder Rosenborg hjemme på Alfheim førstkommende søndag. Én uke senere, tre dager etter Tottenham-kampen, venter bunnkamp mot Sarpsborg på bortebane.

- Vi må rullere for å ha et slagkraftig lag i seriekampene. Vi gjorde det mot Besiktas borte. Det viste seg i ettertid å være helt riktig av oss, sier treneren.

TIL forsøkte å utsette Sarpsborg-kampen én dag, men fikk nei fra Norges Fotballforbund. Det vil trolig påvirke laguttaket mot Tottenham. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere