*Nettavisen* Sport.

Vurderte å legge opp

Foto: Scanpix

Men så fikk Molde-veteran Daniel Berg Hestad endelig sitt seriegull.

MOLDE – SARPSBORG 3-1

AKER STADION (Nettavisen): Han har spilt 734 kamper for Molde fotballklubb, og har fem seriesølv hjemme i skuffen. I år kunne Daniel Berg Hestad endelig juble for sitt første seriegull.

- Dette er den beste dagen i min karriere. Akkurat nå er det så mange følelser i sving. Det er en så stor opplevelse å få denne, sier Berg Hestad til Nettavisen, mens han kikker ned på pokalen som det synlige beviset på at han er kaptein for Norges beste lag i 2011.

Han har akkurat vært med å slå Sarpsborg 3-1 på en fullsatt hjemmebane.

- Klump i halsen
36-åringen har kjempet seg gjennom seksten sesonger med sitt Molde og har opplevd både cupgull, seriesølv og nedrykk med klubben i hans hjerte.

- Jeg hadde en klump i halsen under hele andre omgang. Det var veldig vanskelig å konsentrere seg på banen, sier Berg Hestad og viser til Molde-publikummet store begeistring for laget utpå banen.

Molde by har stått på hodet hele helga. Det første seriegullet i klubbens historie skulle feires – og i sentrum av begivenhetene har Berg Hestad stått. Det hele toppet seg da Molde-kapteinen sto på scenen sammen med Di Derre og sang foran 3000 tilskuere i Akerhallen.

- Det har vært ei utrolig helg. Det er ganske overveldende å oppleve at så mange bryr seg om klubben vår. Når jeg så opp på tribunene etter kampen i dag var det folk som stod og gråt, sier Berg Hestad.

Vurdert å gi seg
Han har vært inne på tanken å gi seg tidligere i år, men i løpet av høstsesongen har Molde-kapteinen stått fram som en av Moldes beste spillere., noe som har gitt veteranen en ny lyst til å fortsette som Molde-spiller.

- Ja, jeg har vurdert å slutte, men å spille fotball er det artigste jeg vet om. Jeg har ikke lyst til å gjøre noe annet. Samtidig har jeg hatt en god høst uten skader og brukbart spill, sier Berg Hestad.

Han tror at Molde nå blir laget «alle» vil slå etter suksessesongen 2011.

- Det blir knalltøft neste sesong. Molde er laget alle vil slå, men vi må bare ha fokus på å bli bedre, sier Molde-kapteinen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag