Wæhlers kamp mot klokka

Foto: Erlend Aas / Scanpix

Landslagsstopper Kjetil Wæhler er satt ut av spill med strekkskade.

Oslo: Lørdag måtte 35-åringen forlate banen etter 40 minutter da Aalborg sikret seg ett livsviktig bortepoeng mot FC Nordsjælland i Farum. AaB-kapteinen pådro seg en strekk i låret - og nå hefter det usikkerhet rundt når Wæhler er tilbake på banen.

Det er dårlig nytt for et Aalborg-lag som kjemper en innbitt kamp for å unngå nedrykk fra den danske Superligaen. Seks serierunder før slutt ligger Wæhler & co. under streken, men bare på dårligere målforskjell enn Randers.

Avstanden fram til Lyngby, SønderjyskE og FC Nordsjælland på plassene foran er i tillegg noen små poeng.

Kommende lørdag kommer fjerdeplasserte FC Midtjylland på besøk til Aalborg. Den kampen kan komme til å gå uten AaB-kaptein Wæhler på banen. Trener Kent Nielsen er ikke videre optimistisk på vegne av den norske landslagsstopperen.

- Vi håper at han kan trene på torsdag, men det blir et kappløp med tiden, i og med at vi har kamp allerede lørdag, sier han til nordjyske.dk - og tilføyer:

- Nå må vi se hvordan det går de neste dagene, men vi forbereder oss på at han ikke kan spille.

Aalborg har igjen kamper mot dumpekandidatene Lyngby, Esbjerg og SønderjyskE i ligainnspurten. Samtidig bør kanskje kontrakten være fornyet før siste serierunde. Der venter et FC København-mannskap som sannsynligvis ønsker å gi Ståle Solbakken en verdig avskjed som klubbens trener. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.