RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Walcott fikk endelig være spiss

Foto: Pa Photos (Tony Marshall)
Stiller krav før han skriver under ny Arsenal-kontrakt.

London (NTB-Reuters): Theo Walcott fikk til slutt ønsket om å spille midtspiss for Arsenal innfridd i 5-2-kampen borte mot Reading. Han takket for tilliten med én scoring.

Les også: - Utrolig hvordan de manipulerer bilder

23-åringen skal angivelig være lei av å spille på vingen for Arsenal. Spilletid som angrepsspiller på topp skal derfor være en nøkkelfaktor for at Walcott skriver under en ny kontrakt med London-klubben.

Ifølge engelske medier skal Arsenal ha gitt engelskmannen et tilbud om en ny femårskontrakt med en ukelønn verdt 680.000 kroner (75.000 pund). Likevel drøyer Walcott med å forlenge med laget han har spilt for siden 2006. Til sommeren kan han gå til en annen klubb som bosmanspiller.

Arsène Wengers beslutning om å spille Walcott som midtspiss for første gang kan være franskmannens siste forsøk på å overbevise spilleren om å forlenge.

- Hvis du ser tilbake på uttalelser jeg gjorde for to år siden, så sa jeg den gang at han med tiden kan spille i midten. Jeg synes det var en god anledning å la han få spille der mot Reading. Han virket klar for det, sa Wenger etter mandagens seier.

Walcott scoret det siste målet for Arsenal da bunnlaget Reading ble slått 5-2. Det var hans ellevte scoring for «Gunners» denne sesongen. Han håper å få på plass en avklaring i kontraktsspørsmålet om kort tid.

- Forhandlinger pågår, men det er en treg prosess. Det tar lang tid, men forhåpentligvis vil det skje noe snart, sier Walcott.

Arsenal ligger på femteplass på tabellen i Premier League. Klubben har tatt 27 poeng på 17 seriekamper. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere