RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Walcott fikk mynter kastet etter seg - kan bli straffet

Foto: Adrian Dennis / Afp / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Theo Walcott vet hvordan han skal provosere Tottenham-fansen.

Lørdag vant Arsenal 2-0 hjemme på Emirates mot erkerivalen, Tottenham.

Drøyt ti minutter før full tid ble Theo Walcott skadet for vertene, og måtte forlate banen på båre.

Båren ble trillet forbi svingen der Tottenham-fansen sto, og på vei forbi viste Walcott tegn med fingrene som symboliserte hva stillingen var, nemlig 2-0.

Det falt særdeles dårlig i smak hos Tottenham-fansen, som responderte med å kaste mynter etter Walcott, som var for skadet til å spille, men ikke skadet nok til å erte på seg erkerivalens supportere.

Theo Walcott tjener mer enn nok penger til at han trenger økonomiske bidrag fra Tottenham-fansen, så det var nok uten tvil gesten til Walcott som fremprovoserte handlingen.

Arsene Wenger frykter ikke at hans spiller vil bli straffet for hendelsen.

- Jeg tror ikke han vil komme i trøbbel. Han var ikke aggressiv og han smilte, sa Wenger etter kampen.

Hvor mange pund som haglet mot Walcott vites ikke, men en vakt på Emirates viste frem en håndfull med mynter etter hendelsen.

- Legen sa til meg at myntene hadde regnet mot hodet hans, og at de måtte beskytte ham (Walcott). Det er kanskje derfor han gjorde det? undrer Wenger seg.

Jack Wilshere ble for kort tid siden utestengt i to kamper etter å ha kommet med noen provoserende håndebevegelser mot Manchester City-fansen, og FA vil nok vurdere å se på også denne hendelsen.

- Folk vil se på hver eneste hendelse. Det var en reaksjon, men han fornærmet ingen, påsto Wenger etter kampen, vel vitende om at dette er et av Fotball-Englands aller største hatoppgjør.

Skadeomfanget til Walcott var det for tidlig å si noe om for Wenger rett etter kampslutt i går.

- Vi vet ikke om han har en strekk i kneet, eller om det bare var et spark. Han tok i mot flere spark. Vi må bare vente og se, avsluttet franskmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere