*Nettavisen* Sport.

Walcott fikk mynter kastet etter seg - kan bli straffet

Foto: Adrian Dennis / Afp / NTB scanpix

Theo Walcott vet hvordan han skal provosere Tottenham-fansen.

02.07.14 10:55

Lørdag vant Arsenal 2-0 hjemme på Emirates mot erkerivalen, Tottenham.

Drøyt ti minutter før full tid ble Theo Walcott skadet for vertene, og måtte forlate banen på båre.

Båren ble trillet forbi svingen der Tottenham-fansen sto, og på vei forbi viste Walcott tegn med fingrene som symboliserte hva stillingen var, nemlig 2-0.

Det falt særdeles dårlig i smak hos Tottenham-fansen, som responderte med å kaste mynter etter Walcott, som var for skadet til å spille, men ikke skadet nok til å erte på seg erkerivalens supportere.

Theo Walcott tjener mer enn nok penger til at han trenger økonomiske bidrag fra Tottenham-fansen, så det var nok uten tvil gesten til Walcott som fremprovoserte handlingen.

Arsene Wenger frykter ikke at hans spiller vil bli straffet for hendelsen.

- Jeg tror ikke han vil komme i trøbbel. Han var ikke aggressiv og han smilte, sa Wenger etter kampen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Clive Rose / Getty Images Sport

Hvor mange pund som haglet mot Walcott vites ikke, men en vakt på Emirates viste frem en håndfull med mynter etter hendelsen.

- Legen sa til meg at myntene hadde regnet mot hodet hans, og at de måtte beskytte ham (Walcott). Det er kanskje derfor han gjorde det? undrer Wenger seg.

Jack Wilshere ble for kort tid siden utestengt i to kamper etter å ha kommet med noen provoserende håndebevegelser mot Manchester City-fansen, og FA vil nok vurdere å se på også denne hendelsen.

- Folk vil se på hver eneste hendelse. Det var en reaksjon, men han fornærmet ingen, påsto Wenger etter kampen, vel vitende om at dette er et av Fotball-Englands aller største hatoppgjør.

Skadeomfanget til Walcott var det for tidlig å si noe om for Wenger rett etter kampslutt i går.

- Vi vet ikke om han har en strekk i kneet, eller om det bare var et spark. Han tok i mot flere spark. Vi må bare vente og se, avsluttet franskmannen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag