Walcott fortsatt i sjokk

Theo Walcott (17) var tirsdag fortsatt sjokkert over at han virkelig skal til VM med England.

Unggutten har ikke spilt en eneste kamp for Arsenal etter overgangen fra Southampton i januar. Likevel kom han altså med i VM-troppen.

- Da jeg våknet opp tirsdag så var jeg fortsatt i sjokk, men dere skulle sett meg mandag - da var jeg virkelig overrasket og sjokkert. Jeg tenkte kanskje at det var en mulighet for å komme med på en slags standby-liste, men ikke at jeg skulle komme med i troppen. Jeg har jo bare spilt fotball i seks-sju år, og hadde aldri regnet med at jeg skulle komme så langt som dette. Da jeg så på fotball-VM i 2002 hadde jeg ingen tanker om at jeg selv skulle delta neste gang, sier Walcott ifølge BBC.

I England debatteres det friskt om det var rett eller ikke av landslagssjef Sven-Göran Eriksson å gamble på 17-åringen. Selv hevder han at han ikke vil la seg skremme av begivenheten han nå skal delta i.

- I Southampton var jeg 15 år gammel da jeg spilte på førstelaget, og måtte takle mye press. Jeg er mer moden nå så jeg tror faktisk at det vil gå greit. Jeg er blitt en bedre fotballspiller ved å trene med spillere i verdensklasse i Arsenal, og har egentlig gjort det veldig bra i det siste. Jeg føler meg i bra form. Det eneste som mangler er litt kamptrening, forklarer han.

Og det største Walcott har opplevd før VM starter? Å være innbytter foran 80.000 mennesker da Arsenal slo Real Madrid 1-0 på Santiago Bernabeu tidligere i vinter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag