Walcott sjokkert av Rooney

Foto: Getty / All Over Press

- Som en skrekkfilm, sier han om hodeskaden Wayne Rooney har pådratt seg.

04.09.13 10:37

Manchester United-spissen pådro seg et stygt kutt i hodet på trening lørdag – dagen før det viktige ligamøtet med Liverpool. I forkant av den nevnte kampen bekreftet manager David Moyes at Rooney blir på sidelinjen de neste ukene.

Det betyr samtidig at Rooney er uaktuell til Englands nært forestående VM-kvalifiseringskamper mot Moldova og Ukraina. Nå røper Arsenal-stjernen Theo Walcott at hele den engelske troppen har fått se United-spillerens skade – og det var angivelig ikke noe pent syn.

– Dette kommer definitivt ikke til å gjøre han penere, sier Walcott ifølge Daily Mirror – og utdyper:

– Jeg har ett et bilde, og det er et veldig, veldig stort sår. Det var ikke godt å se. Det er som noe som er tatt ut av en skrekkfilm.

For England-manager Roy Hodgson er Rooneys skade meget dårlige nyheter. Også Liverpool-spiss Daniel Sturridge sliter med en lårskade og er usikker til de kommende kampene.

Det betyr trolig at Rooneys United-kollega Danny Welbeck er favoritt til å lede det engelske angrepet.

– Det er trist å se (Rooneys skade), men samtidig er det en sjanse for noen andre til å gripe sjansen, sier Theo Walcott.

– Danny Welbeck har startet sesongen veldig bra for klubben sin, og Rickie Lambert har vært veldig god på landslaget, så manageren har noen veldig gode alternativer. Jeg er sikker på at han vet hva han skal gjøre, sier Arsenal-vingen. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag