Wednesday på en tirsdag

Foto: (AFP/Scanpix)

Vi tror meget hjemmesterke Sheffield Wednesday eliminerer Blackpool i FA-cupen tirsdag. Sjekk våre oddstips.

07.02.12 16:26

Tirsdagens langoddsprogram er en real prøvelse for oss tippere. Til tross for 39 spilleobjekter er det slett ikke enkelt å finne gode spill. Det spilles tre omkamper fra FA-cupens fjerde runde, det er i tillegg kamper fra de lavere divisjonene i England. To hoppdueller er hentet fra kveldens NM i hopp stor bakke fra Granåsen. En kamp er hentet fra skotsk Premier League, mens det er elleve kamper fra NHL natt til onsdag. I tillegg til noen treningskamper i fotball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Langskuddene sitter som et skudd for tiden. FSV Frankfurt (4,75) fredag, Brighton (2,55) lørdag, Villarreal (3,75) og Genoa (2,55) søndag), mens Granada ikke uventet slo Malaga mandag kveld (odds 2,70).

Dunfermline - Kilmarnock
Skotsk Premier League. Tabelljumbo Dunfermline står fremdeles uten hjemmeseier denne sesongen (0-4-7), men har brukbare 4-1-8 på fremmed gress. Med fattige 17 poeng ligger laget helt sist i toppdivisjonen, men det er kun ett poeng opp til Hibernian på plassen foran og laget vil med seier i kveld komme på trygg grunn (kun ett lag rykker ned). Jordan McMillan og Kyle Hutton er lånt inn fra Glasgow Rangers og kan få sin debut i kveld.

Kilmarnock ligger ti poeng foran og har således bra klaring ned til streken. Fire spillere er langtidsskadet, et par andre usikre. Begredelige 1-5-5 på bortebane. Møtte nettopp Dunfermline hjemme for drøye to uker siden, og tapte den hjemmekampen med 0-3. Før eller siden vinner Dunfermline en hjemmekamp og med to nye spennende spillere inn, skal det være bra muligheter i kveld. 3,00 på hjemmeseier på East End Park må være dagens beste langskudd.

Dagens avslag
Birmingham - Portsmouth
Vi testet Birmingham på vårt ene spilleforslag i toppkampen hjemme mot Southampton lørdag kveld til 1,90 i odds. Da måtte Birmingham nøye seg med 0-0. Hjemmestatistikken er fortsatt strålende (9-5-0), men i kveld er hjemmeoddsen nesten halvert (1,5). Portsmouth og Erik Huseklepp er igjen i økonomiske vanskeligheter, men har hatt spillefri siden forrige lørdag da laget slo til med en knallsterk borteseier (3-0 mot Peterborough). Det var lagets andre borteseier for sesongen (2-4-8). Det serbiske fyrtårnet Zigic mister trolig også denne kampen for Birmingham, og et uthvilt Portsmouth har bedre sjanser enn oddsen indikerer. Uansett er 1,50 på Birmingham-seier helt uaktuelt i vår bok.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Sheffield Wednesday - Blackpool

Omkamp i fjerde runde i FA-cupen. Vinneren møter Everton i femte runde. Hjemmelaget kjemper om opprykk fra League One, mens Blackpool jager opprykk fra Championship. Og begge lag vil naturligvis ha hovedfokus mot opprykk. Første kamp endte 1-1 etter at Sheffield Wednesday ledet i det aller lengste.

Sheffield Wednesday ligger i øyeblikket på direkte opprykksplass i League One med sin andreplass og 57 poeng. Opp til serieleder Charlton er det sju poeng, ned til Huddersfield på tredjeplass kun to poeng. Hjemme på Hillsborough står laget med meget sterke 10-3-1. Formen viser solide 4-2-1 på siste sju seriekamper, tapet kom mot serieleder Charlton.

Blackpool smalt til med 3-1 seier borte mot opprykksrival Cardiff lørdag ettermiddag og avanserte dermed til fjerdeplass på tabellen, kun fire poeng bak tabelltoer Southampton og åtte poeng bak serieleder West Ham. Formen i serien er utmerket med 4-1-0 på de fem siste seriekampene, men tre av disse kampene er spilt hjemme.

Kaptein Rob Jones har mistet de fire siste kampene for Wednesday, men midtstopperen er friskmeldt til kveldens kamp. Innlånte Mike Jones og John Bostock er cuptied. Det samme gjelder nyinnkjøpte Llera. Kun Bostock var med i lørdagens 2-1 seier hjemme over Yeovil. Balckpool-manager Ian Hollway kommer garantert til å rotere kraftig på sitt mannskap i kveld. Holloway har alt fokus på opprykk til Premier League, men den gamle ringreven Kevin Phillips er ventet å starte i kveld.

Dette er en kamp der man kan argumentere i det vide og det brede for hvilket lag som satser mest på et eventuelt cupeventyr. I slike kamper tror vi hjemmebanefordelen avgjør og Wednesday trekker svært godt med folk til sine hjemmekamper (17 213 lørdag mot Yeovil). Wednesday er knallsterke hjemme, Blackpool ikke noe stort bortelag (4-6-5) til tross for lørdagens 3-1 seier i Cardiff. Vi tror hjemmelaget vil mest og spiller Sheffield Wednesday til 2,3 i odds denne tirsdagen. Kampen kan spilles som singel og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag tirsdag (spillestopp kl 20.40):
Kamp 7 Sheffield Wednesday - Blackpool 2,30 2,80 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Oddstips

Mest lest på Sport

Annonsebilag