RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wembley beklager billett-tabbe

Middlesbrough har fått en uforbeholden unnskyldning etter at den engelske fotballklubbens navn er feilskrevet på billettene til opprykksfinalen til Premier League.
Middlesbrough har fått en uforbeholden unnskyldning etter at den engelske fotballklubbens navn er feilskrevet på billettene til opprykksfinalen til Premier League. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)
Middlesbrough har fått en uforbeholden unnskyldning etter at den engelske fotballklubbens navn er feilskrevet på billettene til opprykksfinalen til Premier League.

Kommende mandag møtes Middlesbrough og Norwich til den siste og avgjørende opprykksduellen i London. I den forbindelse har organisasjonen som styrer all aktivitet på Wembley gjort en pinlig tabbe.

– Wembley Stadium vil gjerne beklage denne feiltakelsen overfor Middlesbrough og klubbens fans. Det var en menneskelig feil, opplyser Wembley i en beskjed som er lagt ut på Middlesbroughs nettsider.

På billettene til kampen står det at Norwich skal møte Middlesborough.

Feilen skal uansett ikke ha stoppet klubbens fans i å hamstre billetter til playoff-finalen.

Mye står på spill på Wembley mandag, ikke minst økonomisk. Vinneren kan se fram mot en utbetaling på svimlende 1,3 milliarder norske kroner. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere