RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger: - Bare én ting manglet

Sist oppdatert:
Arsenal gjorde jobben i Champions League.

ARSENAL - MARSEILLE 2-0:

Arsenal måtte vinne for å henge med i «dødens gruppe» da Marseille kom på besøk til Emirates tirsdag kveld.

London-laget innfridde også forventningene og vant 2-0 etter to vakre scoringer fra Jack Wilshere. Da gjorde det lite at Mesut Özil bommet på straffe i den første omgangen.

Arsene Wenger var godt fornøyd med sitt eget lags prestasjon, men savnet én ting.

- Vi hadde kontroll og det så ut som vi til tider manglet litt skarphet til å drepe kampen. Alt i alt hadde vi god kontroll. Det eneste som manglet var at vi scoret flere mål. Vi har nå 12 poeng på fem kamper. Det er bra, og jeg er sikker på at vi kan ta ett eller tre til mot Napoli hvis vi spiller bra, sier Wenger ifølge BBC.

Scoring og straffebom
Hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen da Jack Wilshere, på vakkert vis, dro seg inn fra høyre og banket ballen i hjørnet bak Steve Mandanda i gjestenes bur etter ett minutt.

Aaron Ramsey har vært brennhet denne høsten, og sju minutter ut i kampen, kunne waliseren scoret enda et mål da han ble spilt gjennom av Wilshere. Mandana kom imidlertid kjapt ut og fikk avverget mesterlig.

Gjestene, som har blitt en kasteball i dødens gruppe, var heller ikke helt ufarlige og etter en snau halvtime kom André-Pierre Gignac alene med Wojciech Szczesny. Arsenals polske keeper gikk imidlertid seirende ut av duellen da Cignac prøvde å gå rundt ham og avslutte.

Etter 37 minutter fikk Arsenal en gyllen mulighet til å doble ledelsen da Ramsey ble lagt i bakken omtrent ved sekstenmeterstreken. Dommeren pekte på straffemerken, men Mandanda reddet Mesut Özils forsøk fra elleve meter.

Wilsheres dag
Mandanda fortsatte å gjøre livet surt for Mesut Özil da han i den andre omgangen nok en gang stoppet et forsøk fra den tyske stjernespilleren.

Da fant den tidligere Real Madrid-spilleren ut at det kanskje var like greit å begynne å servere andre i stedet for å avslutte selv. Etter glimrende kombinasjoner, fant han Wilshere, som banket inn sitt andre mål for dagen bak Mandanda.

Marseille la seg imidlertid ikke ned til tross for at de allerede er klar for en solid jumoplass i gruppa, og Szczesny måtte varte opp med flere kvalifiserte redninger for å holde på ledelsen.

Gjestene fra Frankrike kom imidlertid ikke helt til mål og gikk dermed av banen med enda et tap i Gruppe F.

I den andre kampen i det som kalles dødens gruppe, vant Borussia Dortmund 3-1 mot Napoli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere