RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AVVISER OVERGANG: Arsenal-sjef Arsene Wenger.
AVVISER OVERGANG: Arsenal-sjef Arsene Wenger. Foto: Stephen Pond (Pa Photos / NTB scanpix)

Wenger: - Det er tull. De er ikke seriøse

Sist oppdatert:
Fnyser av spekulasjoner.

Lukas Podolski har slitt med spilletid i Arsenal den siste tiden. Tyskeren, som også har slitt med skader i Arsenal, har derfor blitt koblet bort.

En rekke medier både i England og Italia har de siste dagene meldt at Roberto Mancini og Inter jakter spilleren og at en overgang er nærstående.

Tirsdag avfeier imidlertid Arsène Wenger disse ryktene.

- Podolski? Jeg ønsker at han skal bli. Inter? Det er bare tull, de er ikke seriøse, sier den rutinerte franskmannen på en pressekonferanse tirsdag.

Podolski har spilt 13 kamper for Arsenal i høst og vinter, de fleste som innbytter. I ligaen har tyskeren kun vært på banen i sju kamper.

Angriperen har scoret tre ganger, alle i Champions League.

Etter at Arsenal i sommer brukte store penger på Alexis Sanchez har Podolski havnet litt ute i kulden og selv om spiss Olivier Giroud har gått skadet i lang tid, har ikke mannen med 121 landskamper fått mye tillit av Wenger.

På pressekonferansen tirsdag kunne Wenger for øvrig bekrefte at Danny Welbeck er ute med en skade, mens Theo Walcott er klar for kamp.

Arsenal møter Southampton første nyttårsdag.

Ifølge The Telegraph har Wenger planer om å bruke penger i vintervinduet og avisen skriver tirsdag at manageren har 20 millioner pund til rådighet.

Høyt på ønskelisten skal en midtstopper stå og for rundt seks millioner pund kan St. Etiennes Loic Perrin bli Arsenal-spiller. Winston Reid fra West Ham og Ron Vlaar fra Aston Villa er andre profiler som er koblet med Arsenal.

Londonklubben har heller ikke gitt opp Celtics Virgil van Dijk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere