RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger: - Henry er best i verden

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Thierry Henry har fått mye kritikk i engelsk presse etter sin innsats for Arsenal i de siste kampene. Arsene Wenger svarer med å kalle den franske spisseleganten for verdens beste.

- Thierry Henry er verdens beste spiller. Han bør hylles, og ikke kritiseres, sier Arsene Wenger på en pressekonferanse fredag kveld på spørsmål om han er fornøyd med Henrys innsats den siste tiden.

Henry-kritikk
Arsenal har ikke vunnet på fire kamper, og britiske medier har gitt Thierry Henry mye av skylden for de dårlige resultatene i Premier Leauge og Champions League.

Men manager Arsene Wenger vil ikke være med på å kritisere spissen. .

- Jeg mener at kritikken mot Henry er komplett meningsløs. Det er helt utrolig, konstaterer en overrasket Wenger ifølge Reuters.

Bør hylles
- Denne gutten er en toppscorer og en som skaper sjanser både i ligaen og i Champions League. Vi burde bare hylle ham, mener en noe rystet Wenger.

Henry har scoret tre mål i Arsenals fire siste kamper. Franskmannen scoret mot både Southampton og Panathinaikos, men mislyktes i å finne veien til nettmaskene i 0-2-nederlaget mot erkerival Manchester United forrige søndag.

Wenger mener Henry er mye bedre enn for eksempel Ruud van Nistelrooy i Manchester United.

- Bare se på det Henry har oppnådd i karrieren. Han har vunnet trofeét både i England og med det franske landslaget. Og likevel har han enda mer å bidra med.

Mye bedre enn Ruud
Før han nevner Ruud van Nistelrooy:

- Hvem kan du sammeligne Henry med? Ingen. Det går ikke ann å sette ham opp mot Van Nistelrooy, for Henry er så mye bedre. Henry er en målscorer og en skaper, mens Van Nistelrooy bare scorer innenfor 16-meteren, hevder Wenger.

Thierry Henry er toppscorer i Premier League hittil i sesongen med ni mål. Men 27-åringen har kun scoret to mål i Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere