*Nettavisen* Sport.

Wenger: - Hvem kan si nei til Rooney?

Foto: Getty Images / All Over Press

Arsène Wenger innrømmer Rooney-interesse.

03.06.13 12:59

Arsenal-manager Arsène Wenger innrømmer at han ikke vil si nei til Wayne Rooney om han får sjansen til å signere Manchester United-spissen i løpet av sommeren, skriver The Telegraph.

United-spissen leverte inn en overgangssøknad tidligere i år og skal blant annet være koblet til Arsenal.

- Interessant for alle
Det er i et intervju med Al Jazeera at franskmannen forteller om Rooney-interessen.

- Rooney kan være en interessant spiller for alle i hele verden. Hvem ville sagt nei til ham? sier Wenger til Al Jazeera.

- David Moyes' første utfordring blir å få orden på forholdet mellom de to. Omdet er mulig eller ikke, avhenger av hans personlighet og om Rooney bærer et sterkt nag til ham. Vi får se. Det vil bli interessant å se hvordan det vil bli løst, sier Wenger.

Følger Fabregas
Men det er ikke bare Wayne Rooneys situasjon som blir fulgt nøye av Wenger. Franskmannen skal nemlig også være interessert i å hente tilbake Cesc Fabregas.

- For øyeblikket så tror jeg at han mangler selvtillit for å være en førstelagsspiller. For øyeblikket så er han ikke det.

- Cesc er en så lidenskapelig spiller, at det må skade ham å ikke få spille i hver eneste kamp. Det er det han savner. Når du blir byttet inn og ut, så vil du aldri spille med full selvtillit, sier franskmannen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

Fabregas forlot Arsenal til fordel for Barcelona i 2011, men ryktene vil ha det til at spanjolen allerede er på vei tilbake til Premier League. Wenger kan imidlertid vente seg konkurranse fra flere andre Premier League klubber.

Manchester United er én av klubbene som har blir koblet til spanjolen.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag