RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KASTET PÅ: Arsene Wenger sier han fikk kastet noe etter seg etter kampen mellom Besiktas og Arsenal i Istanbul.
KASTET PÅ: Arsene Wenger sier han fikk kastet noe etter seg etter kampen mellom Besiktas og Arsenal i Istanbul. Foto: Ozan Kose (Afp)

Wenger: - Jeg ble truffet av noe

Arsenal-manageren har meldt fra til UEFA.

Arsenal-manager Arsène Wenger fikk en gjenstand kastet mot seg da sluttsignalet lød i 0-0-kampen borte mot Besiktas tirsdag. Hendelsen er blitt innrapportert til UEFA.

Wenger bekreftet selv etter oppgjøret at han fikk noe kastet etter seg fra tribunen.

- Da jeg forlot banen, ble en flaske eller noe lignende kastet mot meg. Jeg har meldt ifra om det til UEFA (Det europeiske fotballforbundet), sa franskmannen.

Arsenal fikk med seg et greit utgangspunkt fra Istanbul i mesterligakvalifiseringen. Hjemmeseier over Besiktas om en uke sender den engelske storklubben til gruppespillet i den gjeveste europacupen for 17. gang på rad.

Irritert

Wenger var svært lite tilfreds med dommeren i tirsdagens kamp. Spesielt utvisningen av midtbanestjernen Aaron Ramsey etter to gule kort irriterte Arsenal-sjefen.

- Det er nesten ikke til å tro at vi reiser hjem med et rødt kort på Ramsey, når man ser på noen av frisparkene som ble laget i kampen. Dommerens prestasjon i annen omgang var veldig dårlig. Ramseys annet kort var en feil avgjørelse. Det var mye som ikke stemte for oss i annen omgang, men kanskje var det en vanskelig kamp for dommeren også?

Perfekt rekke røk

Før kampen hadde Arsenal en perfekt statistikk med 12 seirer på 12 kamper i mesterligakvalifisering. Wengers stolte rekke ble brutt mot Besiktas.

- Uavgjort var kanskje et fortjent resultat. Begge lag hadde sjanser til å vinne kampen. Vi visste at Besiktas er et godt lag og at det ville bli jevnt, sa Wenger.

Besiktas-trener Slaven Bilic ble sendt på tribunen for sine vedvarende protester mot slutten av oppgjøret.

- Det var en stor kamp av oss, men jeg var bare ikke fornøyd med noen av dommerens beslutninger, sa kroaten.

Det er opp til UEFA å avgjøre om Bilic får sitte på trenerbenken under returkampen i London. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere