RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger: - Sjokkerende av dommeren

Sist oppdatert:
Etter 21 kamper uten tap måtte Arsene Wenger og Arsenal gi tapt for første gang denne sesongen.

SEVILLA-ARSENAL 3-1: Arsenal dro til Spania for å sikre gruppeseieren, men med seks spillere som normalt ikke har vært faste på laget var det hele tiden nødt til å bli en vanskelig kamp. For selv om Sevilla har slitt i den spanske serien, så er de regjerende Uefa-cupmestern et kvalitetslag. Spesielt på hjemmebane.

Se fakta fra samtlige kamper i Mesterligaen.

Mistet ledelsen
Eduardo da Silva ga riktignok Arsenal ledelsen, men ved hvilen var alt snudd på hodet.

Seydou Keita, banens dominerende spiller, utliknet med et glimrende skudd, før Luis Fabiano headet spanjolene i ledelsen. Gilberto Silva og Philippe Senderos har spilt bedre kamper for Arsenal, og slet voldsomt.

Les også:
Barca sikret puljeseier
Ronaldo senket gamle lagkompiser

I 2. omgang satte Frederic Kanoute punktum fra straffemerket tre minutter før full tid - etter at han selv hadde blitt felt. Seieren var fullt fortjent.

Like før 3-1-scoringen hadde for øvrig Arsenal-manager Arsene Wenger blitt vist bort fra trenerbenken etter krangling med fjerdedommeren. Rapportene sier imidlertid at Wenger ikke gikk til tribunen, men ble gående hvileløst rundt like bak fjerdedommeren de siste ti minuttene. Det kan muligens også få konsekvenser for den eventuelle straffen Arsenal-manageren får.

- Sjokkerende
Wenger skal ha blitt vist ut etter at han reagerte på det han følte var filming fra Sevilla-kaptein Daniel Alves.

- Han lå nede, men kom seg på beina igjen så fort fysioterapeuten kom på banen. Rett etter sprintet han igjen. Derfor ble jeg vist ut. Jeg spurte dommeren hvorfor, og han sa at han skulle forklare det for meg etter kampen, men flere grunner fikk jeg ikke, sa Wenger etter kampen ifølge Sporting Life.

Han var sjokkert over at fjerdedommeren forsøkte å få ham til å flytte seg vekk fra området rundt spilletunnelen.

- Jeg har vel over hundre kamper i Mesterligaen nå, og fjerdedommerens oppførsel var fullstendig sjokkerende. Hvor ville han egentlig at jeg skulle gå? Jeg kunne ikke gå på tribunen. Det er i alle fall min mening. Men mer vil jeg ikke si om dette. Jeg kan ikke snakke om dette i timesvei. Det har jo også vært en fotballkamp i dag, fortsatte Wenger.

Med seieren overtok Sevilla ledelsen i gruppa. Arsenal var imidlertid sikret avansement i Mesterligaen uavhengig av tirsdagens resultat.

PS: Totalt stod Arsenal med 28 kamper på rad uten tap før tirsdagens kamp. Forrige gang London-klubben tapte var mot West Ham 7. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere