Wenger forlenger med Arsenal

Foto: PA Photos/Scanpix

Arsene Wenger blir værende til 2014.

14.08.10 13:33

Det har vært en sommer preget av bekymring for Arsenal-fansen. Krumtappen i laget, Cesc Fabregas, var lenge linket til Barcelona og de fleste var vel overbeviste om at spanjolen kom til å forsvinne.

Men så bestemte midtbanesjefen til londonlaget seg for å bli og dermed så ting langt lysere ut for klubbens framtidsutsikter.

Lørdag kom da også nok en gladmelding til Arsenal-fansen. Manager Arsene Wenger hadde bare ett år igjen av sin kontrakt med klubben, men lørdag bekreftet Arsenal på sine hjemmesider at Wenger har signert en ny kontrakt som løper ut 2014.

- Mitt hjerte hører hjemme i Arsneal og mitt ønske er å se dette laget vinne sølvtøy, sier Wenger til hjemmesiden.

Kritikere har lurt på om Wengers motivasjon er like sterk som før, men franskmannen er tydelig på at han er motivert som aldri før.

- Mitt engasjement er så sterkt og friskt som noen gang. Å signere en ny avtale betyr at jeg kan se denne talentfulle gruppen med spillere nå sitt potensial. Tro meg, de er klare til å levere varene, sier Wenger.

Også ledelsen i klubben er fornøyd med at Wenger blir værende.

- Han har på fantastisk vis endret denne klubben de siste 14 årene og den spennende og tiltalende fotballen vi spiller under hans ledelse er beundret over hele verden. Arsene er en veldig talentfull mann og vi tror dette unge og spennende laget han har jobbet med de siste årene vil belønne hans og supporternes tålmodighet ved å vinne sølvtøy, sier styreformann i Arsenal, Peter Hill-Wood.

Det begynner i så fall å bli på tide. Under Wengers ledelse siden 1996 har klubben vunnet tre Premier League-titler og fire FA-cuper, men den siste tittelen kom helt tilbake i 2005 da de vant FA-cupen.

Arsenal sparker i gang den nye sesongen mot Liverpool på søndag.

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.