RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger frykter dansk dynamitt

Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Arsenal-manageren har stor respekt for Sevilla og danske Christian Poulsen.

I kveld braker Arsenal og Sevilla sammen i Mesterligaens gruppe H. Arsenal-manager Arsene Wenger trekker frem en dansk spiller som lagets krumtapp.

Følg Arsenal - Sevilla direkte fra kl. 20.45.

- Sevilla har en stor stall, god lagdisiplin og godt teknisk nivå, men spillet deres er bygd på Fredi Kanoute. De finner ham, og så kommer de kjapt etter. Så har de Daniel Alves som vil skape masse sjanser. De har også Jesus Navas på høyresiden og Christian Poulsen, som er hjertet i spillet deres, sier Wenger til Arsenal.com, og legger til at dansken er en meget god taktisk spiller.

- Vi er topp fem i Europa
Begge lag har begynt sine respektive sesonger imponerende, og Wenger forventer en underholdende kamp på Emirates Stadium.

- Mange vil ønske å se denne kampen fordi det er to interessante lag, som spiller interessant fotball. Begge lag ønsker å spille og gå fremover. Sevilla er blant de fire, fem beste lagene i Europa, og det samme er vi, sier Wenger.

Hjemmelaget mangler fortsatt Jens Lehmann, som sliter med en skade i albuen. Emmanuel Eboue og William Gallas er også skadet, men den sveitsiske stopperen Philippe Senderos er tilbake i troppen.

Emmanuel Adebayor beholder sannsynligvis plassen i angrepet, ved siden av Robin van Persie, etter sin imponerende kamp mot Tottenham sist helg. Det betyr i så fal benkeplass for Eduardo Da Silva.

Sevilla debuterer
Sevilla-manager Juande Ramos, som stadig blir linket til jobben som Tottenham-manager, kan glede seg over at Luis Fabiano og Julien Escude begge har ristet av seg mindre skader og er klare til kveldens dyst.

Dette er Sevillas debut i gruppespillet i Mesterligaen. Keeper Andres Palop er en av få spillere med rutine fra spill i Europas ypperste selskap. Han har Mesterliga-erfaring med Valencia fra tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere