RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Wenger hyller storvokst danske

Sist oppdatert:
Arsene Wenger er imponert over utviklingen til Nicklas Bendtner.

Danske Nicklas Bendtner har gått veien fra Arsenals yngre rekker til A-laget, men i sin tid på det øverste nivået har 21-åringen ennå ikke rukket å stabilisere prestasjonene sine. I tillegg har Bendtner vært innblandet i flere utenomsportslige episoder. Senest denne uken var han involvert i en bilulykke, mens han forrige sesong ble avbildet med buksa på anklene etter en fuktig fest.

Men denne sesongen mener Arsene Wenger at nettopp stabilitet er noe Bendtner er i ferd med å vise, og at prestasjonene så langt i sesongen viser tegn på modning.

- Siden starten på sesongen er jeg veldig fornøyd med prestasjonene hans. Han har spilt mange kamper, prestert godt og forbedret seg, sier Wenger til Arsenals eget nettsted.

Wenger er ikke i tvil om at den danske unggutten kan utvikle seg til å bli en meget god spiller for klubben, mye takket være en sjelden kombinasjon.

- Han er en spiller som vil utvikle seg hvert eneste år. Han har bra størrelse, og er i tillegg en meget kjapp spiller med tanke på størrelsen sin. Han spiller meget intelligent, og har et godt blikk for spillet, skryter franskmannen.

Men til tross for all skryten, er Arsenals manager ikke i tvil om hvor forbedringspotensialet ligger for Bendtner.

- Han må forbedre bevegelsene sine og avslutningsegenskapene. Og det kommer han til å gjøre, sier Wenger.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere