RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger i UEFA-trøbbel

Foto: Tony Marshall (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Arsenal-manageren var utestengt, men lot sidemannen ringe beskjeder ned til benken.

Etter at Arsenal røk ut av Mesterligaen mot Barcelona i vår, benyttet Arsene Wenger seg av ytringsfriheten og lekset opp for både dommer Massimo Busacca og UEFA.

Det synes UEFA var noe i overkant og utestengte ham i én kamp.

Det betød at Wenger ikke ville få lov å sitte på benken under Arsenals kvalifiseringskamp mot Udinese, som Arsenal vant 1-0, tirsdag kveld. Og det var heller ikke tillatt for ham å kommunisere med Arsenal-benken underveis i kampen.

Det skal han ha gjort et forsøk på likevel, skriver The Guardian. Wenger skal ha forstått utestengelsen slik at det var tillatt for ham å sende beskjeder til benken via en tredjepart. I første omgang mot Udinese hadde Wenger førstelagstrener Boro Primorac ved sin side, og han ringte ned beskjeder til assistent Pat Rice på benken.

I pausen fikk så Wenger beskjed om at all kommunikasjon med benken var forbudt, noe som ikke så ut til å gjøre spesielt inntrykk på franskmannen. Primorac fortsatte nemlig å kommunisere med benken i andre om gang, noe som gjør at UEFA vurderer å etterforske Wenger.

Det kan bety en ny utestengelse for Arsenal-manageren.

En side ved utestengelsen satte Wenger imidlertid pris på. Etter kampen nektet han å snakke med pressen og hevdet at utestengelsen måtte gjelde hans forpliktelser overfor media også.

Så får vi se hvor sint Wenger blir om UEFA bestemmer seg for å bøtelegge ham for å ikke ha deltatt på pressekonferansen etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere