RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger lover ny spiller

SPILLERJAKT: Arsene Wenger innrømmer at han trenger en forsvarsspiller.
SPILLERJAKT: Arsene Wenger innrømmer at han trenger en forsvarsspiller. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos / NTB scanpix)
Arsenal-sjefen innrømmer overgangsmiss.

Arsenal gjorde et stort innhugg på overgangsmarkedet i sommer og hentet blant andre storstjernen Alexis Sanchez til klubben. Skader har imidlertid gjort sitt til at manager Arsène Wenger fortsatt ønsker forsterkninger.

Mange mener at Arsenal først og fremst bør holde fokus på å få inn en defensiv midtbanespiller, men det er en annen posisjon Wenger ser mot.

Franskmannen innrømmer at han trenger en ny forsvarsspiller. Både Laurent Kocielny og Mathieu Debuchy er skadet for tiden, mens Calum Chambers er utestengt. Dermed må Wenger muligens bruke spanske Nacho Monreal som stopper sammen med Per Mertesacker, eller slippe til en av ungguttene.

- Burde kjøpt
Ifølge Wenger burde Arsenal ha kjøpt inn en ny forsvarsspiller da Thomas Vermaelen ble solgt til Barcelona, men det viste seg svært vanskelig.

- Jeg er enig, vi burde ha kjøpt en spiller til, men vi fant ingen som passet inn. Det skal vi prøve å rette opp når overgangsvinduet åpner, for vi har mangel på spillere og vi sliter med skader, sier Wenger ifølge The Telegraph.

Det vil imidlertid trolig ikke bli noen storsignering, selv om Arsenal tidligere denne uken ble koblet med en profilert herremann som Mats Hummels.

Klubbdirektør Ivan Gazidiz avviser at Arsenal har dype lommer i vinter.

- Vi er ikke i nærheten av å kunne matche de summene det snakkes om i media. Det er helt sikkert. Det er ikke slik at klubben sitter på en helg haug med penger, som vi ikke vil bruke, sier Gazidiz om økonomien.

200 mill.?
Tidligere denne uken ble det meldt at Wenger vil få et overgangsbudsjett på rundt 20 millioner pund - 200 millioner kroner - i vintervinduet.

Andre forsvarsspillere som kobles med Arsenal er Celtics Virgil van Dijk, som har ytret et ønske om å komme til Premier League og Aston Villa-profil Ron Vlaar, som imponerte mange med sitt spill under sommerens VM i Brasil.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere