RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Da Arsenal-manager Arsène Wenger møtte pressen fredag, hevdet han at han ikke hadde fulgt med på skriveriene om legekrangelen i Chelsea. Likevel klarte han i gi managerrivalen et stikk.
Da Arsenal-manager Arsène Wenger møtte pressen fredag, hevdet han at han ikke hadde fulgt med på skriveriene om legekrangelen i Chelsea. Likevel klarte han i gi managerrivalen et stikk. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Wenger med stikk til Mourinho

Da Arsenal-manager Arsène Wenger møtte pressen fredag, hevdet han at han ikke hadde fulgt med på skriveriene om legekrangelen i Chelsea. Likevel klarte han i gi managerrivalen et stikk.

– Fotball er vanskelig som nok som det er. Dersom man ikke står sammen er det enda vanskeligere, sa Wenger.

– Dere snakker om det som skjer i Chelsea. Jeg har ikke fulgt med, for jeg har ingen interesse av hva som foregår i Chelsea. For det andre er reglene ganske klare, når en dommer gir beskjed om at det medisinske apparatet kan komme på banen, kan de det, fortsatte han.

Ifølge flere britiske medier har Chelsea-lege Eva Carneiro fått beskjed om at hun ikke får lov til å være med laget på kamper eller treninger. Reaksjonen kommer etter at hun og fysioterapeut Jon Fearn løp ut på banen for å behandle Eden Hazard under kampen mot Swansea.

Etter kampen var José Mourinho rasende fordi Chelsea måtte spille en kort periode med ni spillere, ettersom Thibaut Courtois allerede var utvist.

Den frittalende manageren kalte de to «impulsive og naive», og har fått massiv kritikk etter uttalelsen. Blant annet har den tidligere lederen for Liverpools medisinske apparat, Peter Brukner, kalt det hele «absolutt motbydelig».

Vil slå tilbake

Wenger og Arsenal har tilsynelatende få problemer utenfor banen, men med 0-2-tap mot West Ham i serieåpningen er de avhengig av å slå tilbake når de gjester Crystal Palace søndag.

– Vi var skuffet over resultatet og måten vi spilte på. Palace har mye potensial framover i banen, er sterke defensivt og har spilt sammen lenge. Vi vet at alle Premier League-kamper blir tøffe, så det er vi forberedt på, sa Wenger.

– Det kommer til å bli vanskelig å stoppe dem, men vi må spille vårt spill, sa Palace-manager Alan Pardew. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere