RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Wenger nekter å forlenge

Sist oppdatert:
Arsene Wenger vil foreløpig ikke forlenge kontrakten med Arsenal. Nå kan flere av stjernene komme til å forlate klubben.

Wenger har vært trener for Arsenal i 11 år, men kan nå komme til å forlate klubben, skriver The Sun.

Franskmannen har ett år igjen av kontrakten og nekter å skrive under på en forlengelse. Wenger er rasende på Arsenal-styret etter at den tidligere viseformannen David Dein måtte forlate Emirates Stadium.

- En trist dag for Arsenal
Dein er en nær venn av Wenger og var mannen som hentet den suksessrike treneren til Arsenal.

- Det var en trist dag for Arsenal. For meg var det en stor skuffelse, vi jobbet svært tett sammen. David har bidratt til suksessen denne klubben har hatt de siste ti årene. Arsenal er klubben i hans hjerte, sa en skuffet Wenger om Deins exit.

Han var torsdag kveld i et møte med klubbens styre og skal ha gitt klar beskjed om at han nekter å forlenge sin nåværende kontrakt. Forlater Wenger klubben vil det føre til stjerneflukt fra Arsenal.

Ifølge The Sun vil superstjernene Thierry Henry, William Gallas, Cesc Fabregas, Gael Clichy og Emmanuel Adebayor gi klar beskjed om at de vil bort fra klubben om Wenger ikke fortsetter som sjef.

- Jeg er veldig knyttet til denne klubben. Forholdet til styre har alltid vært godt og vi prøver alltid å komme til enighet, uttalte en diplomatisk Wenger til pressen etter torsdagens styremøte.

Gikk på dagen
Dein gikk på dagen på grunn av uenigheter rundt den styrtrike amerikaneren Stan Kroenkes planer om å kjøpe Arsenal. Han ønsker å sikre seg eierskapet i klubben i en avtale verdt 650 millioner pund.

- Det har alltid vært kjent at Arsene og David var gode venner. Arsene vil selvsagt savne ham, sier Arsenals formann Peter Hill-Wood.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere