RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger og Nasri i trøbbel

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
UEFA vil straffe Arsenal-duoen etter rabalderet på Camp Nou.

Arsenals Arsène Wenger og Samir Nasri har begge blitt siktet av det europeiske fotballforbundet på grunn av uttalelser de kom med etter londonklubbens tap mot Barcelona tirsdag.

Premier League-laget tapte 3-1 på Camp Nou, og 4-3 sammenlagt i mesterligabataljen, og fikk i tillegg Robin van Persie kontroversielt utvist på et avgjørende tidspunkt i kampen.

Den nederlandske spissen fikk sitt andre gule kort da han «sparket bort» ballen etter at dommer Massimo Busacca hadde blåst for offside.

Etter kampen kom det fram at det kun gikk ett sekund fra fløytesignalet til spissen sparket ballen, og etter matchen hevdet han selv å ikke ha hørt signalet.

Det var altså denne episoden som fikk Wenger og Nasri til å reagere, og det er negative kommentarer mot kamplederen underveis i oppgjøret som nå har skaffet dem trøbbel med UEFA.

Wenger konfronterte også Busacca rett etter kampslutt, og den heftige diskusjonen skal ha fortsatt inn i spillertunnelen.

- Jeg har snakket med folk fra UEFA og de er også sjokkert over avgjørelsen. Det er flaut å tape på denne måten, sa Wenger etter kampen.

Saken blir nå sendt til UEFAs disiplinærkomité og høringen er satt til den 17. mars. Dette vil trolig føre til at Arsenal-duoen vil bli illagt en bot for oppførselen.

PS. Onsdag ble det også klart at UEFA ikke vil tillate at Arsenal anker det røde kortet Robin van Persie ble tildelt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere