RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Wenger om Paris-terror: - Sjokkerende

Arsène Wenger er sjokkert over terrorangrepene i Paris. Arsenal-manageren håper Frankrike unngår å bli et splittet land.
Arsène Wenger er sjokkert over terrorangrepene i Paris. Arsenal-manageren håper Frankrike unngår å bli et splittet land. Foto: Ozan Kose (Afp)
Arsène Wenger er sjokkert over terrorangrepene i Paris. Arsenal-manageren håper Frankrike unngår å bli et splittet land.

Wenger benyttet fredagens pressekonferanse i London til å uttrykke sin forferdelse over de siste dagers terroraksjoner i hans hjemland.

– Det er en fryktelig situasjon. Det er sjokkerende. Jeg tror hele landet er sjokkert. Frankrike er et land med ytringsfrihet og med en stor historie, sa Arsenals franske manager.

– At du i et land som Frankrike kan dø på grunn av dine meninger og måten du snakker på, er utrolig sjokkerende. Jeg håper Frankrike står samlet og at man unngår å skape et delt land. En splittelse vil gi forferdelige konsekvenser, la Wenger til.

Onsdag ble 12 mennesker skutt og drept av to væpnede personer i lokalene til satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris.

En politikvinne ble dagen etter drept i en skyteepisode i forstaden Montrouge. Fredag mistet fire personer livet under en gisselaksjon i en kosherbutikk øst i den franske hovedstaden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere